Εξαγορά της Antipiros από την LALIZAS

Η LALIZAS ανακοίνωσε ότι ολοκλήρωσε με επιτυχία την εξαγορά της Antipiros.

Με έδρα την Κροατία, η Antipiros είναι εξειδικευμένη και εξουσιοδοτημένη εταιρία πυροσβεστικών συστημάτων και εξοπλισμού καθώς και εξοπλισμού ασφαλείας που χρησιμοποιείται σε ξηρά και θάλασσα. Η μετοχική ομάδα της Antipiros δήλωσε: «Aναγνωρίσαμε την ευκαιρία της εξαγοράς έχοντας ως γνώμονα την ανάπτυξη της εταιρίας. Η LALIZAS είναι η καλύτερη επιλογή για να συνεχίσουμε το όραμα της εταιρείας μας και επιπλέον να δούμε τη γκάμα των προϊόντων αλλά και των υπηρεσιών μας να επεκτείνονται με βάση το όραμα και το δίκτυο διανομής υψηλής ποιότητας της LALIZAS».

antipirosexa 2

Ο πρόεδρος της LALIZAS, Σταύρος Λάλιζας, δήλωσε: «Τo brand μας είναι συνώνυμο με την ασφάλεια τα τελευταία 35 χρόνια. Μέσω της επικοινωνίας με τους πελάτες και τους συνεργάτες μας σχετικά με την παροχή προϊόντων και υπηρεσιών υψηλής ποιότητας οδηγηθήκαμε στην απόφαση της εξαγοράς της Antipiros.

Η Antipiros είναι μια ιστορική εταιρεία στην περιοχή της Αδριατικής με υψηλού επιπέδου υπηρεσίες. Η LALIZAS θα συνεχίσει διατηρεί τα standards των brand της». Καλωσορίζουμε την Antipiros στον Όμιλο LALIZAS και υποσχόμαστε να συνεχίσουμε να προσφέρουμε στους πελάτες μας προϊόντα υψηλής ποιότητας με βάση τα 35 χρόνια εμπειρίας μας.

Τα πιο Δημοφιλη > Ειδησεις

suzuki marine sto diethnes naftiko saloni athinon

SUZUKI MARINE: Στο Διεθνές Ναυτικό Σαλόνι Αθηνών

Σε μια έκθεση – θεσμό για τους λάτρεις της θάλασσας, που θα διεξαχθεί από τις...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεπορταζ

Sea Trials by Skipper ONDECK: Italia 11…

Εγκαινιάζουμε τη νέα στήλη αποκλειστικών δοκιμών του Skipper ONDECK, με...

Ρεπορτάζ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Σε ισχύ το πλαίσιο απόλυτης προστασίας γ…

Υπεγράφη η ΚΥΑ με την οποία προσδιορίζονται οι περιοχές προστασίας...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Style

Omega Speedmaster Chronoscope: 100 ημέρε…

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες στο Παρίσι ξεκινούν σε μόλις 100 ημέρες.

Style