Εξώφυλλο στo Skipper ONDECK; Ναι, στο Ναυτικό Σαλόνι Αθηνών

To Skipper ONDECK θα είναι στο ΝΑΥΤΙΚΟ ΣΑΛΟΝΙ και σας προ(σ)καλεί να γίνεται εσείς το εξώφυλλο. Επισκεφτείτε το booth Ζ/13 και φωτογραφηθείτε στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο. Ανεβάστε τη φωτογραφία σας με hashtag #coverondeck και γίνετε εσείς ο επόμενος Skipper ONDECK.

Με μια διαφορετική πρόταση και ένα πρωτότυπο τρόπο θα υποδεχτεί τους φίλους και συνεργάτες του, το βραβευμένο media brand* Skipper ONDECK. Στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο μέσα στο booth Ζ/13 οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν μέσα σε ένα υπερμέγεθες εξώφυλλο. Όλες οι φωτογραφίες θα ανέβουν στην σελίδα του Skipper ONDECK στο Facebook [https://www.facebook.com/SkipperOndeck/] με #coverondeck και όλοι όσοι συμπληρώσουν 100 likes θα λάβουν την VIP Membership Card αποκτώντας πολλά προνόμια σε καταστημάτα και υπηρεσίες. 
abs2017

ΒΟΟΤΗ ΟΝDECK | A/13  

abs2017 1


Το ΝΑΥΤΙΚΟ ΣΑΛΟΝΙ 2017 πραγματοποιείται από την Πέμπτη 23 έως την Δευτέρα 27 Νοεμβρίου στο Ολυμπιακό κέντρο Ξιφασκίας στο Ελληνικό. Η έκθεση με την πλούσια ιστορία της προσελκύει σε κάθε διοργάνωση χιλιάδες πιστούς επισκέπτες από όλη την Ελλάδα που προσμένουν το Ναυτικό Σαλόνι για να ενημερωθούν για όλα τα νέα προϊόντα και υπηρεσίες της αγοράς.

Απευθύνεται σε όσους αγαπούν τη θαλάσσια αναψυχή, τα extreme sports και τον θαλάσσιο τουρισμό αλλά και σε όσους ασχολούνται επαγγελματικά η ερασιτεχνικά με τα θαλάσσια σπορ, το ψάρεμα και την κατάδυση. Συγκεκριμένα η έκθεση παρουσιάζει φουσκωτά, ταχύπλοα, πολυεστερικά, βάρκες για ψάρεμα, ιστιοπλοϊκά, ενοικιάσεις σκαφών, μηχανές θαλάσσης, Εξοπλισμό, εξαρτήματα, αξεσουάρ σκαφών, ναυτιλιακά όργανα, εξοπλισμό Θαλάσσιων σπορ, καταδυτικό εξοπλισμό.

 

Τα πιο Δημοφιλη > Ειδησεις

suzuki marine sto diethnes naftiko saloni athinon

SUZUKI MARINE: Στο Διεθνές Ναυτικό Σαλόνι Αθηνών

Σε μια έκθεση – θεσμό για τους λάτρεις της θάλασσας, που θα διεξαχθεί από τις...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεπορταζ

Sea Trials by Skipper ONDECK: Italia 11…

Εγκαινιάζουμε τη νέα στήλη αποκλειστικών δοκιμών του Skipper ONDECK, με...

Ρεπορτάζ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Σε ισχύ το πλαίσιο απόλυτης προστασίας γ…

Υπεγράφη η ΚΥΑ με την οποία προσδιορίζονται οι περιοχές προστασίας...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Style

Omega Speedmaster Chronoscope: 100 ημέρε…

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες στο Παρίσι ξεκινούν σε μόλις 100 ημέρες.

Style