Η «ΖΩΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ Α.Ε.» στηρίζει το Greek Padel Academy

Η ΖΩΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ Α.Ε. εκφράζοντας την στήριξή της σε αθλητικές δράσεις "έντυσε" το γήπεδο της Greek Padel Academy, στον Άλιμο με αφίσες των μηχανών Mercury.

Πρόκειται για μια ακόμη πρωτοβουλία που εντάσσεται στις ενέργειες της εταιρίας για την ενίσχυση αθλητικών δρώμενων, διοργανώσεων και δραστηριοτήτων οι οποίες προάγουν τις υψηλές αξίες του αθλητισμού.

Με την συμμετοχή της, η ΖΩΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ Α.Ε που είναι ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος της Mercury στην Ελλάδα, δείχνει εμπράκτως ότι πιστεύει και στηρίζει τον αθλητισμό, κάτι το οποίο αποτελεί στρατηγική που θα συνεχίσει να αναπτύσσει υποστηρίζοντας τις σχετικές προσπάθειες που γίνονται, όπως αυτή της προώθησης του Padel Tennis στην Ελλάδα.

greek padel 2

Επισημαίνεται ότι το Padel Tennis είναι ένα νέο παιχνίδι με μεγάλη απήχηση διεθνώς, και είναι γνωστό ως "tennis με τοίχους". Συνδυάζει, κατά τους ειδικούς, τα καλύτερα στοιχεία του τένις, του σκουός και της ρακέτας. Το Padel είναι άκρως διασκεδαστικό και το μεγαλύτερο πλεονέκτημα του είναι ότι απευθύνεται σε άτομα σχεδόν όλων των ηλικιών, από 5 έως 75 ετών.

Τα πιο Δημοφιλη > Ειδησεις

suzuki marine sto diethnes naftiko saloni athinon

SUZUKI MARINE: Στο Διεθνές Ναυτικό Σαλόνι Αθηνών

Σε μια έκθεση – θεσμό για τους λάτρεις της θάλασσας, που θα διεξαχθεί από τις...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεπορταζ

Sea Trials by Skipper ONDECK: Italia 11…

Εγκαινιάζουμε τη νέα στήλη αποκλειστικών δοκιμών του Skipper ONDECK, με...

Ρεπορτάζ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

60,8 εκατ. δολάρια ΗΠΑ για την προστασία…

Η ανακοίνωση έγινε στο πλαίσιο της Διεθνούς Διάσκεψης για την...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Style

Omega Speedmaster Chronoscope: 100 ημέρε…

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες στο Παρίσι ξεκινούν σε μόλις 100 ημέρες.

Style