Η ΖΩΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ Α.Ε. στην έκθεση Boat & Fishing

Ιδανικές προτάσεις σε μηχανές και σκάφη για τους ανθρώπους που αγαπούν το ψάρεμα και τη θάλασσα, παρουσιάζει, η Ζώης Ευσταθίου Α.Ε., που συμμετέχει στην έκθεση Boat & Fishing.

Στο φιλόξενο περίπτερό της εταιρίας ο επισκέπτης θα ενημερώνεται για τα νέα προϊόντα, την τεχνολογία, την ποιότητα τους, ενώ μπορεί να βρει μέσα από τις συμβουλές των στελεχών της εταιρίας, την ξεχωριστή λύση που θα προσφέρει άνεση και σιγουριά στις θαλασσινές του περιπέτειες.

reuyr2

H εταιρία απευθύνεται στους λάτρεις της θάλασσας και προσφέρει καινοτομία, ποιότητα και προσιτές τιμές. Συγκεκριμένα, οι επισκέπτες της έκθεσης θα έχουν τη δυνατότητα να δουν και να ενημερωθούν για τα εξής προϊόντα:

1. Τους μοναδικούς σε οικονομία και ευκολία χειρισμών ηλεκτρικούς κινητήρες MotorGuide, που αποτελούν ένα μοναδικό «σύντροφο» για το ψάρεμα.

reuyr3

2. Τον νέο εξωλέμβιο Mercury Fourstroke 115 ProXs, υψηλής αισθητικής και απαράμιλλων επιδόσεων που συγκεντρώνει ότι πιο προηγμένο κυκλοφορεί τεχνολογικά στην κατασκευή κινητήρων θαλάσσης.

3. Το φουσκωτό σκάφος της Mercury Dynamic RID 270, πακέτο με τον τετράχρονο εξωλέμβιο κινητήρα MERCURY 8 hp και με 5 χρόνια εγγύηση, που προσφέρουν την ιδανική λύση για κοντινές εξορμήσεις, με σωστή πλεύση και ασφάλεια.

 

Τα πιο Δημοφιλη > Ειδησεις

suzuki marine sto diethnes naftiko saloni athinon

SUZUKI MARINE: Στο Διεθνές Ναυτικό Σαλόνι Αθηνών

Σε μια έκθεση – θεσμό για τους λάτρεις της θάλασσας, που θα διεξαχθεί από τις...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεπορταζ

Sea Trials by Skipper ONDECK: Italia 11…

Εγκαινιάζουμε τη νέα στήλη αποκλειστικών δοκιμών του Skipper ONDECK, με...

Ρεπορτάζ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

60,8 εκατ. δολάρια ΗΠΑ για την προστασία…

Η ανακοίνωση έγινε στο πλαίσιο της Διεθνούς Διάσκεψης για την...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Style

Omega Speedmaster Chronoscope: 100 ημέρε…

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες στο Παρίσι ξεκινούν σε μόλις 100 ημέρες.

Style