Συνεργασία της Atalanta Marine με την κυπριακή Interyachting

Atalanta Marine

Μια νέα συνεργασία ξεκίνησε η Atalanta Marine ενώνοντας τις δυνάμεις της με την κυπριακή Interyachting, η οποία στο εξής θα αποτελεί τον αποκλειστικό εκπρόσωπο της εταιρείας στην Κύπρο.

Με στόχο τη διεύρυνση του δικτύου συνεργατών της, η Atalanta Marine προχωρά στη σύναψη μίας ακόμα σημαντικής συνεργασίας εδραιώνοντας τη θέση της στον τομέα του yachting στη Μεσόγειο.

Με σαράντα χρόνια εμπειρίας, η Atalanta Marine διατηρεί συνεργασίες με μερικές από τις σημα-ντικότερες εταιρείες του κλάδου παγκοσμίως. Ως αποκλειστικός αντιπρόσωπος των Nautor's Swan, X-Yachts, Fountaine Pajot, Dragonfly, OQS, Botnia Marin, Sargo, Delta και Greenline και προ-σφάτως της Black Pepper Yachts®, που δραστηριοποιούνται στην κατασκευή πολυτελών σκαφών, καθώς και της North Sails, εταιρείας κατασκευής πανιών, κατέχει ηγετική θέση στον τομέα του θα-λάσσιου τουρισμού. Η Interyachting αποτελεί την ισχυρότερη εταιρεία στον κλάδο του yachting στην Κύπρο, καθώς εδώ και δύο δεκαετίες ασχολείται με τη ναύλωση σκαφών, καθώς και τις πω-λήσεις πολυτελών σκαφών αναψυχής και εξοπλισμού yacht.

aty22

 

Ο κ. Γιώργος Έρτσος, Πρόεδρος της Atalanta Marine, δήλωσε σχετικά: «Η Atalanta Marine χαιρετίζει τη νέα συνεργασία με ιδιαίτερη χαρά, καθώς η Interyachting αποτελεί μία από τις πιο αξιόλογες εταιρείες του κλάδου στην Κύπρο. Η τεράστια εμπειρία και των δύο εταιρειών, το κοινό εύρος δραστηριοτήτων, καθώς και οι ισχυρές συνεργασίες των δύο πλευρών θέτουν τις βάσεις για μια δυνατή σύμπραξη που θα ενισχύσει τη θέση και των δύο στον ευρύτερο χώρο της Μεσογείου».

Ο κ. Νικόλας Επιφανίου, Managing Director της Interyachting, ανέφερε: «Η συνεργασία αυτή α-νοίγει νέους ορίζοντες και για τις δύο εταιρείες. Με την κατασκευή των νέων μαρίνων στην Κύπρο και την κάθοδο νέων εταιρειών και ξένων επενδυτών, δημιουργούνται καινούργιες προοπτικές και για τους δύο εταίρους. Είμαστε σίγουροι ότι η εν λόγω συνεργασία θα οδηγήσει στην επίτευξη των κοινών μας στόχων όπως αυτοί προσδιορίζονται μέσα από τη σύμπραξή μας, ενώ θα φέρει πολλά οφέλη και στις δύο πλευρές».

Τα πιο Δημοφιλη > Ειδησεις

suzuki marine sto diethnes naftiko saloni athinon

SUZUKI MARINE: Στο Διεθνές Ναυτικό Σαλόνι Αθηνών

Σε μια έκθεση – θεσμό για τους λάτρεις της θάλασσας, που θα διεξαχθεί από τις...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεπορταζ

Sea Trials by Skipper ONDECK: Italia 11…

Εγκαινιάζουμε τη νέα στήλη αποκλειστικών δοκιμών του Skipper ONDECK, με...

Ρεπορτάζ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Σε ισχύ το πλαίσιο απόλυτης προστασίας γ…

Υπεγράφη η ΚΥΑ με την οποία προσδιορίζονται οι περιοχές προστασίας...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Style

Omega Speedmaster Chronoscope: 100 ημέρε…

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες στο Παρίσι ξεκινούν σε μόλις 100 ημέρες.

Style