Περισσότερη ισχύς και επιτάχυνση από την Yamaha F100

Ακόμη πιο ελαφριά και compact  η τελευταίας γενιάς F100 της Yamaha κλέβει τις εντυπώσεις με την αξεπέραστη ταχύτητα και την απαράμιλλη ισχύ της!

Η νέα F100 θα ενταχθεί στον στόλο της Yamaha νωρίς το 2017. Έχοντας ήδη καθιερωθεί ως μια ελκυστική, μεσαίας κατηγορίας μηχανή με ανυπέρβλητη ισχύ, ιδανική για τα θαλάσσια σπορ, το ψάρεμα σε ανοιχτή θάλασσα και τις δραστηριότητες αναψυχής, τώρα κυκλοφορεί με ακόμη περισσότερη ισχύ και, φυσικά, μεγαλύτερηεπιτάχυνση. Χωρίς κανέναν απολύτως συμβιβασμό ως προς τη χαρακτηριστική μυθική ισχύ και την αξιοπιστία όλων των φημισμένων μηχανών της Yamaha παγκοσμίως, οι μηχανικοί κατάφεραν να ανασχεδιάσουν ορισμένα εξαρτήματα, ώστε αυτό το τελευταίο μοντέλο να γίνει ακόμα πιο compact και, ταυτόχρονα, αρκετά ελαφρύτερο. Τι πέτυχαν; Ακόμη περισσότερη ισχύ, μεγαλύτερη ταχύτητα και πιο εντυπωσιακή επιτάχυνση! Αυτά τα χαρακτηριστικά χαρίζουν μεγαλύτερη ζωτική δύναμη και καλύτερη απόκριση σε κάθε σκάφος, ενώ ταυτόχρονα παρέχουν την ιδανική λύση για κατόχους παλαιότερων δίχρονων μηχανών, που θέλουν να απολαύσουν τα αναρίθμητα και ακαταμάχητα πλεονεκτήματα της τελευταίας τεχνολογίας τετράχρονων μηχανών στην πρύμνη.

Η F100 συνδυάζει υψηλές επιδόσεις με ομαλή και αθόρυβη λειτουργία χάρη στα εξαιρετικά χαμηλά επίπεδα θορύβου και κραδασμών - ιδιαίτερα αισθητά σε χαμηλές ταχύτητες οδήγησης -, το ανασχεδιασμένο σύστημα εξάτμισης, τον καινούργιο σιγαστήρα εισαγωγής και τον βελτιωμένο κινητήρα.

Για πλήρη συμβατότητα με το μοναδικό ψηφιακό σύστημα δικτύου της Yamaha διατίθεται μια εντυπωσιακή σειρά προηγμένων λειτουργιών και επιλογών χειρισμού, όπως μια ευρεία γκάμα ψηφιακών οργάνων, το σύστημα ελέγχου VTS (μεταβλητή ταχύτητα ψαρέματος) και το αποκλειστικό σύστημα ασφαλείας με immobiliser Y-COP.

Η λαβή λαγουδέρας πολλαπλών λειτουργιών είναι άλλη μία ελκυστική επιλογή αυτού του κινητήρα. Διαθέτει μοχλό αλλαγής ταχυτήτων στο μπροστινό μέρος με εύκολη πρόσβαση για τον οδηγό, καθώς και μια μεγάλη, ανθεκτική λαβή λαγουδέρας και γκάζι με περιστροφικό γκριπ, για εξαιρετικά άνετη οδήγηση, χειρισμό και ελιγμούς. Το ενσωματωμένο σύστημα VTS (μεταβλητή ταχύτητα ψαρέματος) παρέχει χαμηλότερη από το φυσιολογικό ταχύτητα ρελαντί, ενώ ταυτόχρονα σημαίνει ότι μπορείτε να ελέγχετε την ταχύτητα ψαρέματος σε απλά βήματα των 50 σ.α.λ. - ιδανικό για το ψάρεμα. 

Με τα κομψά γραφικά του και τον αγωγό εισαγωγής αέρα με έξυπνο σχεδιασμό, το καπάκι νέας σχεδίασης ολοκληρώνει την εικόνα αυτής της νέας συναρπαστικής F100. Η απόλυτα συμπαγής εμφάνιση και αίσθηση αυτής της νέας εντυπωσιακής μηχανής είναι αυτό ακριβώς που κλέβει τις καρδιές όσων διαθέτουν προϊόντα Yamaha.

Τα πιο Δημοφιλη > Ειδησεις

Ο Όμιλος Azimut | Benetti και η D-MARIN ξεκινούν…

Ο Όμιλος Azimut | Benetti, ο πρώτος κορυφαίος ιδιωτικός όμιλος στον κλάδο των σκαφών αναψυχής...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεπορταζ

i ygeia se proto plano

Η υγεία σε πρώτο πλάνο

Η έγκαιρη διάγνωση το κλειδί για την αντιμετώπιση της υπέρτασης.

Ρεπορτάζ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Chios-climate-chance

Chios Climate Chance - Με επιτυχία το συ…

Ιδιαίτερη αναφορά στη σύνδεση της θάλασσας με την κλιματική κρίση...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Style

 Breitling Aerospace B70 Orbiter

140 Χρόνια Πρωτιές: Τo Breitling Aerospa…

Καθώς η Breitling γιορτάζει μια χρονιά ορόσημο, τιμά τις απίστευτες...

Style