Νέες δράσεις από το Match Race Academy

Η σεζόν 2016-17 έχει ήδη ξεκινήσει και στο Match Race Academy του Ναυτικού Ομίλου Ελλάδος δεν σταματούν να συμβαίνουν πράγματα.

Τον Σεπτέμβριο η δράση ξεκίνησε με το Night Match και τον αγώνα με τα Elliot. Τον Οκτώβριο, όλα τα σκάφη της ακαδημίας συμμετείχαν στο Sailing Marathon ενώ για τον Νοέμβριο έχουν προγραμματιστεί ήδη πολλά, με ένα team racing στο τέλος του μήνα να κλέβει την παράσταση. 
Την ερχόμενη Τετάρτη 9/11, έχει προγραμματιστεί μια –powered by Volvo- προβολή ταινίας στο Εντευκτήριο του ομίλου. Το Spanish Castle to White Night που διαπραγματεύεται το Volvo Ocean Race του 2008-09 θα προβληθεί μέσα σε ένα ολοκληρωμένο «movie night» με άφθονη pizza και μπίρα! Παράλληλα, η Volvo έχει προγραμματίσει αρκετές εκπλήξεις για τους συμμετέχοντες που περιλαμβάνουν test drive στα νέα της μοντέλα και αρκετά δώρα. 

Tο Σαββατοκύριακο 5-6/11 έχει προγραμματιστεί προπονητικό camp με εκπαιδευτή τον ολυμπιονίκη Τάσο Μπουντούρη. Ο Τάσος, με τον ειδικό τρόπο που έχει στο να εξηγεί πράγματα, αναμένεται να δώσει ένα ιδιαίτερο χρώμα στην διήμερη προπόνηση αυτή. Οι συμμετοχές έπρεπε να περιοριστούν στις 30, με επιλογή μόνο ενεργών μαθητών της ακαδημίας, παρά την πολύ μεγαλύτερη εκδήλωση ενδιαφέροντος. Το αντικείμενο του camp αφορά το handling του σκάφους και αναμένεται να είναι πολύ ενδιαφέρον. 

Τα πιο Δημοφιλη > Ειδησεις

Στη Μαρίνα Φλοίσβου το «Legend Ericsson 1» του Ocean…

Το αγωνιστικό ιστιοπλοϊκό «Legend Ericsson 1» του Ocean Race, κατέπλευσε στη Μαρίνα του Φλοίσβου για...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεπορταζ

Sea Trials by Skipper ONDECK: Italia 11…

Εγκαινιάζουμε τη νέα στήλη αποκλειστικών δοκιμών του Skipper ONDECK, με...

Ρεπορτάζ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

60,8 εκατ. δολάρια ΗΠΑ για την προστασία…

Η ανακοίνωση έγινε στο πλαίσιο της Διεθνούς Διάσκεψης για την...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Style

Omega Speedmaster Chronoscope: 100 ημέρε…

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες στο Παρίσι ξεκινούν σε μόλις 100 ημέρες.

Style