Sailing Marathon. Όλοι μαζί σε μια εκκίνηση

sailing marathon

Ο “Ιστιοπλοϊκός Μαραθώνιος” είναι μία διοργάνωση που θα πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά στην χώρα μας το Σάββατο 15 Οκτωβρίου.

O αγώνας παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον λόγω της μοναδικότητας με τη κοινή εκκίνηση όλων των Ολυμπιακών κατηγοριών και μη που θα συμμετάσχουν στην θαλάσσια περιοχή μπροστά από το Μικρολίμανο.

O Αγώνας διοργανώνεται από τον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Πειραιώς σε συνεργασία με τον Ιστιοπλοϊκό Μαραθώνιο. Η κοινή εκκίνηση όλων αυτών των σκαφών δίνει την δυνατότητα σε παλαιούς και νέους αθλητές να συναγωνιστούν δίπλα σε καταξιωμένα πληρώματα της παγκόσμιας και Ολυμπιακής κλάσης.
Στα πλαίσια της διοργάνωσης, που τελεί υπό την αιγίδα θεσμικών φορέων υποστήριξης θα πραγματοποιηθούν παράλληλες δράσεις και εκδηλώσεις προς όφελος ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων που θα συμπληρώσουν το αθλητικό πρόγραμμα.
Όλοι μαζί σε μια εκκίνηση. Το μέλλον της ιστιοπλοΐας, το παρών και το παρελθόν θα δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους συναγωνιζόμενοι ο ένας τον άλλο. 

Οι εμπνευστές του Ιστιοπλοϊκού Μαραθωνίου είναι οι Αλευρομύτης Νίκος, Δήμου Δημήτρης, Τσιγκαράς Κωνσταντίνος, Ωρολογάς Γεράσιμος (Μάκης)

sail marathon

Τα πιο Δημοφιλη > Ειδησεις

suzuki marine sto diethnes naftiko saloni athinon

SUZUKI MARINE: Στο Διεθνές Ναυτικό Σαλόνι Αθηνών

Σε μια έκθεση – θεσμό για τους λάτρεις της θάλασσας, που θα διεξαχθεί από τις...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεπορταζ

Sea Trials by Skipper ONDECK: Italia 11…

Εγκαινιάζουμε τη νέα στήλη αποκλειστικών δοκιμών του Skipper ONDECK, με...

Ρεπορτάζ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

60,8 εκατ. δολάρια ΗΠΑ για την προστασία…

Η ανακοίνωση έγινε στο πλαίσιο της Διεθνούς Διάσκεψης για την...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Style

Omega Speedmaster Chronoscope: 100 ημέρε…

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες στο Παρίσι ξεκινούν σε μόλις 100 ημέρες.

Style