Η Semiotik Design υπογράφει τον σχεδιασμό για τα έπαθλα του ORC 2016

orceucde1

Στα πλαίσια της συνεργασίας της Semiotik με τον Ναυτικό Όμιλο Θεσσαλονίκης, σχεδιάστηκαν και δημιουργήθηκαν μία σειρά από έπαθλα για το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ιστιοπλοΐας ORC 2016 που φιλοξενείται στο Porto Carras Grand Resort.

Με ιδανικές καιρικές συνθήκες και εξαιρετικές υποδομές, το Porto Carras έχει υποδεχθεί περισσότερους από 700 ιστιοπλόους από 12 χώρες. Λαμβάνοντας υπόψη έννοιες που σχετίζονται με το σκάφος, την κινησιολογία και τον εξοπλισμό του, η Semiotik σχεδίασε 48 τρόπαια, 12 νικητών και 36 συμμετεχόντων, έχοντας σαν βάση τον συνδυασμό του πανιού του ιστϊοφόρου με το κατάρτι του σκάφους. Ο σχεδιασμός τους εμπεριέχει στοιχεία απλότητας, δίνοντας έμφαση στους τρεις πρώτους αριθμούς των νικητών, μέσω της αφαίρεσης οποιουδήποτε άλλου αριθμητικού στοιχείου και της απόδοσής του ολογράφως.

orceucde2

Τα υλικά που χρησιμοποιήθηκαν για να δοθεί η τελική μορφή των βραβείων είναι αλουμίνιο, χρώμιο, φύλλο πλαστικού, ξύλο και ύφασμα, ένω εφαρμόστηκε χρωματικός διαχωρισμός για την σειρά κατάταξης των τριών πρώτων θέσεων. orceucde3

Είναι γεγονός πως πρόκειται για μια εκ των σημαντικότερων ιστιοπλοϊκών διοργανώσεων της Ευρωπης. Το ORC διεξάγεται από την Κυριακή 3, έως την Κυριακή 10 Ιουλίου στη θαλάσσια περιοχή του Τορωναίου Κόλπου, ενώ σημείο εκκίνησης είναι η φημισμένη και βραβευμένη με Γαλάζια Σημαία, Porto Carras Μarina.

 

Τα πιο Δημοφιλη > Ειδησεις

Μαρίνα Πόρτο Χέλι: Ουσιαστική ανάπτυξη το 2023 και θετικές…

Προβλεπόμενη ανάπτυξη της τάξεως του 29,1% για το 2024, ενώ 791 σκάφη ελλιμενίστηκαν μέσα στη χρήση...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεπορταζ

Sea Trials by Skipper ONDECK: Italia 11…

Εγκαινιάζουμε τη νέα στήλη αποκλειστικών δοκιμών του Skipper ONDECK, με...

Ρεπορτάζ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Σε ισχύ το πλαίσιο απόλυτης προστασίας γ…

Υπεγράφη η ΚΥΑ με την οποία προσδιορίζονται οι περιοχές προστασίας...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Style

Νέο Greek Limited Edition από την Breitl…

Η Breitling δείχνει για άλλη μία φορά την αγάπη της...

Style