Τρεις νέες μικρές εξωλέμβιες από την Suzuki Marine

3suzukiex1

Με τις τρείς ολοκαίνουργιες, χαμηλού βάρους εξωλέμβιες DF6A , DF5A και DF4A, η Suzuki Marine συμμετέχει στο φετινό Ναυτικό Σαλόνι του Düsseldorf.

Με κύρια πλεονεκτήματα το χαμηλό βάρος, την ευκολία στην χρήση και τα χαμηλά επίπεδα θορύβου, τα νέα μοντέλα εξωλέμβιων μηχανών της Suzuki διαθέτουν συν τοις άλλοις κορυφαία αξιοπιστία, νέο σχεδιασμό και μοναδικό χρώμα. Με μια συμπαγή σχεδίαση και βάρος μόνο 23.5kg, οι νέες αυτές εξωλέμβιες είναι βέβαιο ότι θα κερδίσουν την εμπιστοσύνη πολλών ιδιοκτητών μικρών σκαφών. Με καινοτομίες τεχνικού χαρακτήρα αλλά και μερικά απλά, αλλά αποτελεσματικά εργονομικά χαρακτηριστικά σχεδιασμού, τα νέα αυτά μοντέλα προσφέρουν απίστευτη ευκολία στην καθημερινή χρήση, καθώς συνδυάζουν το ελαφρύ βάρος με δύο ανθεκτικές λαβές μεταφοράς, διευκολύνοντας έτσι την μεταφορά από και προς το σκάφος, όπως επίσης και την αποθήκευσή τους.

Παράλληλα, οι νέες εξωλέμβιες της Suzuki διαθέτουν ένα νέο μοναδικό σύστημα λίπανσης που επιτρέπει ένα πρόσθετο πέρασμα του λιπαντικού στο άνω και κάτω μέρος του στροφαλοφόρου και της μπιέλας. Επιπλέον, η προσθήκη του φίλτρου λαδιού – το μοναδικό στην κατηγορία – προσδίδει επιπλέον αξιοπιστία στο συγκεκριμένο σύστημα.

3suzukiex3

Σε φάση λειτουργίας, οι νέες εξωλέμβιες DF6A / 5Α / 4Α είναι μια πραγματική απόλαυση. Το νέο σύστημα παροχής καυσίμου με λειτουργία βαρύτητας, εξασφαλίζει ομαλή εκκίνηση χωρίς να απαιτείται ύπαρξη περίσσιου καυσίμου στον σωλήνα τροφοδοσίας. Με εύκολη ανάκρουση μίζας, η εκκίνηση γίνεται χωρίς να απαιτηθεί ιδιαίτερη προσπάθεια από τον χρήστη, ενώ μετά την εκκίνηση το νέο σύστημα κλίσης βελτιώνει τη συνολική λειτουργία της εξωλέμβιας.

3suzukiex2

Οι νέες εξωλέμβιες της Suzuki εκτός του ότι είναι εξαιρετικά ανθεκτικές, διαθέτουν και αντιδιαβρωτικό σύστημα, μεγιστοποιώντας την προστασία και την αντοχή των εξαρτημάτων που εκτίθενται συνεχώς σε θαλασσινό νερό. Το αποτέλεσμα είναι ότι τόσο τα αυτοκόλλητα όσο και το νέο μαύρο χρώμα στο κέλυφος της μηχανής, θα διατηρούνται σε άριστη κατάσταση για πολύ καιρό.

 

Τα πιο Δημοφιλη > Ειδησεις

Η ελίν επίσημος υποστηρικτής της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής

Η ελίν στηρίζει το ταξίδι της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας επί ελληνικού εδάφους ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεπορταζ

i ygeia se proto plano

Η υγεία σε πρώτο πλάνο

Η έγκαιρη διάγνωση το κλειδί για την αντιμετώπιση της υπέρτασης.

Ρεπορτάζ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Chios-climate-chance

Chios Climate Chance - Με επιτυχία το συ…

Ιδιαίτερη αναφορά στη σύνδεση της θάλασσας με την κλιματική κρίση...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Style

Ανακαλύψτε τα νέα ρολόγια Tudor για το 2…

H Tudor παρουσιάζει τα νέα της ρολόγια για την φετινή...

Style