«40 Χρόνια Πάθος για τη Θάλασσα» - Διαγωνισμός από την EVAL

mathistio1

Η εταιρεία παραγωγής και διάθεσης ναυτιλιακού & σωστικού εξοπλισμού και αξεσουάρ σκαφών EVAL συμπληρώνει 40 χρόνια δραστηριότητας και το γιορτάζει διοργανώνοντας τον μεγάλο διαγωνισμό «40 Χρόνια Πάθος για τη Θάλασσα», χαρίζοντας σε 40 τυχερούς μαθήματα ιστιοπλοΐας Ανοιχτής Θάλασσας.

Για να λάβει κάποιος μέρος στον διαγωνισμό χρειάζεται απλά και μόνο να συμπληρώσει την ειδική φόρμα συμμετοχής στο www.eval.gr, μέχρι τις 15 Μαρτίου 2016. Η υλοποίηση των μαθημάτων και η μύηση των τυχερών νικητών του διαγωνισμού στον κόσμο της ναυτικής τέχνης και της θάλασσας πραγματοποιείται σε συνεργασία με τον Ναυτικό Αθλητικό Όμιλο Ειρήνης – Φιλίας (Ν.Α.Ο.Ε.Φ.) στις σχολές ιστιοπλοΐας που διατηρεί.

Η ιστιοπλοΐα αποτελεί μία από τις συναρπαστικότερες εμπειρίες, καθώς συνδυάζει τη γοητεία της θάλασσας και του ταξιδιού σε αυτή με τις ικανότητες των αθλητών. Η εξάπλωση της ιστιοπλοΐας τα τελευταία χρόνια είναι ιδιαίτερα σημαντική, με αποτέλεσμα να λειτουργούν σε όλη την Ελλάδα αρκετοί Ναυτικοί Όμιλοι με καταρτισμένους και έμπειρους εκπαιδευτές οι οποίοι μαθαίνουν τα μυστικά της τέχνης σε μικρούς και μεγάλους.

mathistio2

 


Ν.Α.Ο.Ε.Φ. (www.naoef.gr)
Ο Ν.Α.Ο.Ε.Φ. είναι σωματείο αναγνωρισμένο από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, μέλος της Εθνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας και της ΕΟΥΔΑΑΤΚ. Η αρχική ολιγομελής παρέα αριθμεί σήμερα περίπου 250 μέλη με περίπου 55 ιστιοπλοϊκά ναυταθλητικά σκάφη ανοιχτής θάλασσας και με έντονη παρουσία στους ιστιοπλοϊκούς αγώνες του Σαρωνικού, του Αιγαίου και του Ιονίου. Σκοπός του Ομίλου είναι πάντα η ανάπτυξη της αγάπης των νέων προς τη θάλασσα και τα αγωνίσματά της, καθώς και η ανάδειξη αθλητών στα θαλάσσια αγωνίσματα

 

Τα πιο Δημοφιλη > Ειδησεις

Nomicos Yachts: Η καλοκαιρινή σεζόν αναμένεται δραστήρια

Μια ανάσα πριν το ξεκίνημα της νέας σεζόν, η Nomicos Yachts είναι έτοιμη να υποδεχτεί...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεπορταζ

i ygeia se proto plano

Η υγεία σε πρώτο πλάνο

Η έγκαιρη διάγνωση το κλειδί για την αντιμετώπιση της υπέρτασης.

Ρεπορτάζ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Chios-climate-chance

Chios Climate Chance - Με επιτυχία το συ…

Ιδιαίτερη αναφορά στη σύνδεση της θάλασσας με την κλιματική κρίση...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Style

 Breitling Aerospace B70 Orbiter

140 Χρόνια Πρωτιές: Τo Breitling Aerospa…

Καθώς η Breitling γιορτάζει μια χρονιά ορόσημο, τιμά τις απίστευτες...

Style