EUMARIA: Νέα πρόταση στα Ναυτιλιακά Χρώματα

Eumaria2

O Όμιλος Γιαννίδη, στο πλαίσιο της δυναμικής του επέκτασης σε νέες επιχειρηματικές δραστηριότητες, παρουσιάζει με ιδιαίτερη περηφάνια, τη νέα σειρά ναυτιλιακών χρωμάτων υπό την εμπορική σήμανση EUMARIA.

Το 2016 σηματοδοτείται ως κομβικό σημείο στην ιστορία του Ομίλου Γιαννίδη με την παραγωγή ναυτιλιακών χρωμάτων. Η νέα προϊόντική γκάμα EUMARIA περιλαμβάνει προϊόντα υψηλής ποιότητας, έρευνας και τεχνολογίας, πιστοποιημένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων και το Lloyds Register. Οι ομάδες Εμπορικής διαχείρισης, Έρευνας και Ανάπτυξης (R&D) προϊόντων και Marketing δημιούργησαν, μέσα από μια σημαντική επένδυση του Ομίλου παρουσίασαν τη νέα πρόταση στα Ναυτιλιακά χρώματα. Στόχος του Ομίλου είναι αφενός να προσδώσει αξία στο ελληνικό προϊόν και αφετέρου να συνεχίσει να παράγει προϊόντα που συμβάλλουν τόσο στην ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας όσο και στην αύξηση των ελληνικών εξαγωγών.

Eumaria1

Protect What You Care For: Τα προϊόντα Eumaria δημιουργήθηκαν με την απλή ιδέα ότι η συντήρηση του σκάφους πρέπει να γίνεται με μεράκι, προστατεύοντας αυτό που αγαπάει ο ιδιοκτήτης του σκάφους, διότι κάθε εργασία βαφής συντελεί στην προστασία του σκάφους προστατεύοντας ταυτόχρονα το θαλάσσιο οικοσύστημα άρα και το περιβάλλον.

Τα προϊόντα EUMARIA θα τα βρειτε στο Ναυτικό Σαλόνι που θα πραγματοποιηθεί από τις 10 έως 14 Φεβρουαρίου στο Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας, Πρώην Δυτικό Αεροδρόμιο – Ελληνικό (stand B15), καθώς και στην έκθεση Boat & Fishing Show 2016 Helexpo - Μαρούσι (stand A41)

 

 

 

Τα πιο Δημοφιλη > Ειδησεις

Μαρίνα Πόρτο Χέλι: Ουσιαστική ανάπτυξη το 2023 και θετικές…

Προβλεπόμενη ανάπτυξη της τάξεως του 29,1% για το 2024, ενώ 791 σκάφη ελλιμενίστηκαν μέσα στη χρήση...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεπορταζ

Sea Trials by Skipper ONDECK: Italia 11…

Εγκαινιάζουμε τη νέα στήλη αποκλειστικών δοκιμών του Skipper ONDECK, με...

Ρεπορτάζ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Σε ισχύ το πλαίσιο απόλυτης προστασίας γ…

Υπεγράφη η ΚΥΑ με την οποία προσδιορίζονται οι περιοχές προστασίας...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Style

Η Omega διευρύνει τη συλλογή Speedmaster…

Μοντέλα τόσο σε χρυσό όσο και σε ατσάλι, καθένα με...

Style