Ο ΙΟΠ θα διοργανώσει το Πανελλήνιο ORCi & IRC.

i.o.peiraios | Photo by Nikos Alevromytis / Alen.gr

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανοικτής Θαλάσσης ORCi & IRC θα διεξαχθεί στο Φαληρικό Όρμο από τις 9 έως τις 12 Σεπτεμβρίου 2015 και παράλληλα θα διεξαχθεί στον ίδιο χώρο ο αγώνας ORC-1 & IRC Open International Offshore Regatta στη μνήμη του Σπύρου Δήμου.

«Είμαστε πανέτοιμοι για μια ακόμα πετυχημένη διοργάνωση. Απομένουν 20 ημέρες για την διοργάνωση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ανοικτής Θαλάσσης και οι άνθρωποι του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Πειραιώς έχουν φροντίσει για όλα. Θέλω να πιστεύω ότι θα είναι μια συναρπαστική διοργάνωση, με σκληρό συναγωνισμό και πολύ θέαμα. Άλλωστε το ότι θα συμμετάσχουν τα κορυφαία σκάφη και πληρώματα ανοικτής θαλάσσης εγγυούνται και για τα δύο». δήλωσε ο πρόεδρος του διοργανωτή ΙΟΠ Γιάννη Παπαδημητρίου, μιλώντας για την κορυφαία διοργάνωση.

Διοργανωτής είναι ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Πειραιώς, σε συνεργασία με την Επιτροπή Ανοικτής Θαλάσσης (ΕΑΘ) της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας (ΕΙΟ).

Οι δηλώσεις συμμετοχής θα πρέπει να κατατεθούν μέχρι και την Παρασκευή 31 Αυγούστου, είτε στην γραμματεία του ΙΟΠ, είτε στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης.

i.o.peiraios

Την Τετάρτη 09 Αυγούστου θα γίνει η Συγκέντρωση των κυβερνητών και η Τελετή Έναρξης, οι ιστιοδρομίες θα γίνουν από την Πέμπτη 10/09 έως και την Κυριακή 13/09, ενώ την ίδια μέρα θα γίνει και η Τελετή Λήξης της διοργάνωσης.

 

Τα πιο Δημοφιλη > Ειδησεις

Ο Όμιλος Azimut | Benetti και η D-MARIN ξεκινούν…

Ο Όμιλος Azimut | Benetti, ο πρώτος κορυφαίος ιδιωτικός όμιλος στον κλάδο των σκαφών αναψυχής...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεπορταζ

i ygeia se proto plano

Η υγεία σε πρώτο πλάνο

Η έγκαιρη διάγνωση το κλειδί για την αντιμετώπιση της υπέρτασης.

Ρεπορτάζ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Chios-climate-chance

Chios Climate Chance - Με επιτυχία το συ…

Ιδιαίτερη αναφορά στη σύνδεση της θάλασσας με την κλιματική κρίση...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Style

 Breitling Aerospace B70 Orbiter

140 Χρόνια Πρωτιές: Τo Breitling Aerospa…

Καθώς η Breitling γιορτάζει μια χρονιά ορόσημο, τιμά τις απίστευτες...

Style