Τα Dragonfly τώρα στην Ελλάδα

dragon1

H Atalanta Marine προσθέτει στην γκάμα ναυπηγείων που εκπροσωπεί τα Dragonfly, συνάπτοντας νέα συνεργασία με το πετυχημένο και καινοτόμο ναυπηγείο Quorning Boats με έδρα την Δανία. 

Η πολυετής εμπειρία και ο επαγγελματισμός της ATALANTA MARINE στο χώρο του yachting, και ειδικά στα ιστιοπλοϊκά σκάφη επιδόσεων, αποτέλεσαν τα βασικά κριτήρια του Jens Quorning, Managing Director, στην επιλογή του συνεργάτη του για την Ελληνική & Κυπριακή αγορά. H Quorning Boats ιδρύθηκε το 1967 και κατασκευάζει πολύγαστρα σκάφη (trimaran) υψηλών επιδόσεων που θέτουν νέα δεδομένα στον ιστιοπλοϊκό κόσμο, τα γνωστά Dragonfly. Για σχεδόν μισόν αιώνα η Quorning Boats έχει σχεδιάσει και κατασκευάσει περισσότερα από 1.200 τριμαράν από 16 ως 52 πόδια.

  dragonfly

Από το 1981, το ναυπηγείο παράγει αποκλειστικά τα τριμαράν Dragonfly και έχει αναπτύξει και τελειοποιήσει το καινοτόμο σύστημα αναδίπλωσης των πλωτήρων (Swing Wing) που μειώνει το πλάτος του σκάφους κατά 50% σε λιγότερο από 2 λεπτά.

dragonfly1

Η φιλοσοφία και η καινοτομία των τριμαράν Dragonfly αποτελούν μια νέα προσέγγιση στην παραδοσιακή ιστιοπλοΐα, αφού μπορούν με ασφάλεια να προσφέρουν εμπειρίες και επιδόσεις που ως τώρα συναντούσαμε μόνο σε απλησίαστα αγωνιστικά σκάφη.

Πληροφορίες: 
ATALANTA MARINE
 Τ: +30 210 9910722 

Τα πιο Δημοφιλη > Ειδησεις

suzuki marine sto diethnes naftiko saloni athinon

SUZUKI MARINE: Στο Διεθνές Ναυτικό Σαλόνι Αθηνών

Σε μια έκθεση – θεσμό για τους λάτρεις της θάλασσας, που θα διεξαχθεί από τις...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεπορταζ

Sea Trials by Skipper ONDECK: Italia 11…

Εγκαινιάζουμε τη νέα στήλη αποκλειστικών δοκιμών του Skipper ONDECK, με...

Ρεπορτάζ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Σε ισχύ το πλαίσιο απόλυτης προστασίας γ…

Υπεγράφη η ΚΥΑ με την οποία προσδιορίζονται οι περιοχές προστασίας...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Style

Omega Speedmaster Chronoscope: 100 ημέρε…

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες στο Παρίσι ξεκινούν σε μόλις 100 ημέρες.

Style