Νέες Σειρές Μπαλονιών από EVAL

mpaloniaeval1

Η EVAL παρουσιάζει νέες σειρές μπαλονιών extra ενισχυμένου τύπου με διπλό μάτι (κωδικός 790) και μπαλόνια extra ενισχυμένου τύπου με μονό μάτι (κωδικός 793), όλα Ευρωπαϊκής προέλευσης.

Τα μπαλόνια extra ενισχυμένου τύπου είναι κατασκευασμένα από P.V.C. με πολύ ενισχυμένο μάτι. Το ανθεκτικό υλικό PVC που χρησιμοποιείται και ο τρόπος κατασκευής των μπαλονιών εξασφαλίζουν την μέγιστη ανθεκτικότητά τους. Είναι ιδανικά για σκληρή και εκτεταμένη χρήση. Είναι κατασκευασμένα με ομοιόμορφο πάχος τοιχωμάτων και ωραίο φινίρισμα της επιφάνειας.

Εξαιρετικά ανθεκτικά στις συνθήκες της θάλασσας, την τριβή και την ηλιακή ακτινοβολία. Το σώμα του μπαλονιού είναι εύκαμπτο ενώ επιπρόσθετα η υψηλής ποιότητας βαλβίδα εξασφαλίζει τέλεια στεγανοποίηση. Τα μάτια είναι συμπαγή με ειδική ενίσχυση τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό τους και κατασκευάζονται με μια ενιαία διαδικασία που καθιστά τα μάτια άρρηκτα από το σώμα του μπαλονιού. Τα μπαλόνια με διπλό μάτι (κωδ. 790) διατίθενται σε χρώμα λευκό με μπλε μάτια και σε μαύρο.

 

Τα μπαλόνια με μονό μάτι (κωδ. 793) είναι διαθέσιμα σε πορτοκαλί, λευκό ή μαύρο.

Oλόκληρη η γκάμα της EVAL σε μέσα πρόσδεσης και αγκυροβολίας απεικονίζεται στον κατάλογο της εταιρείας, στην ιστοσελίδα www.eval.gr και είναι διαθέσιμη στα καταστήματα ναυτιλιακών ειδών σε όλη την Ελλάδα και στα εξειδικευμένα EVAL Point.

EVAL Ε. Γ. Βαλλιανάτος, www.eval.gr

E-mail : This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. | Τηλ. 210 55 90 872, Φαξ. 210 55 90 871

 

 

Τα πιο Δημοφιλη > Ειδησεις

Μαρίνα Πόρτο Χέλι: Ουσιαστική ανάπτυξη το 2023 και θετικές…

Προβλεπόμενη ανάπτυξη της τάξεως του 29,1% για το 2024, ενώ 791 σκάφη ελλιμενίστηκαν μέσα στη χρήση...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεπορταζ

Sea Trials by Skipper ONDECK: Italia 11…

Εγκαινιάζουμε τη νέα στήλη αποκλειστικών δοκιμών του Skipper ONDECK, με...

Ρεπορτάζ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Σε ισχύ το πλαίσιο απόλυτης προστασίας γ…

Υπεγράφη η ΚΥΑ με την οποία προσδιορίζονται οι περιοχές προστασίας...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Style

Η Omega διευρύνει τη συλλογή Speedmaster…

Μοντέλα τόσο σε χρυσό όσο και σε ατσάλι, καθένα με...

Style