Quantcast

Σε διεθνή ύδατα το Skipper ONDECK

iTuneSearch

Σε διεθνή ύδατα το Skipper ONDECK, το περιοδικό για το Yachting και την Θαλάσσια Αναψυχή, με έκδοση στα Αγγλικά και στο iPad. Το Skipper ONDECK, το πρώτο σε αναγνωσιμότητα αντρικό περιοδικό για το Yachting και την Θαλάσσια Αναψυχή εκδίδεται στα Αγγλικά σε 160 χώρες μέσω του Newsstand της Apple.

Σχεδιασμένο με τις τελευταίες επιταγές της τεχνολογίας από μια έμπειρη ομάδα, το Skipper ONDECK καλύπτει τα μεγαλύτερα yachting events και δρώμενα της παγκόσμιας ναυπηγικής κοινότητας με έμφαση στις κατηγορίες άνω των 8 μέτρων σε μηχανοκίνητα και ιστιοπλοϊκά καταγράφοντας τις εξελίξεις σε Ελλάδα και εξωτερικό.

              iTuneSearch

Τα σκάφη που πρωταγωνιστούν σε κάθε τεύχος πλαισιώνονται από εμπεριστατωμένα άρθρα, τεχνικά θέματα, ταξιδιωτικά και εις βάθος οικονομικές αναλύσεις από την παγκόσμια αγορά. Σε παράλληλο χρόνο ο σύγχρονος Yachtsman θα ταξιδέψει στο Sky Lounge, την ενότητα lifestyle, ανακαλύπτοντας exclusive προορισμούς, γαστρονομικές εμπειρίες και ένα μεγάλο φάσμα premium υπηρεσιών και προϊόντων.

Sky Lounge

Η νέα ενότητα SKY LOUNGE 

Με τις ανεξάντλητες δυνατότητες του Internet, το Skipper ONDECK αναπαριστά μια αποτελεσματική πλατφόρμα προβολής και επικοινωνίας για τους επαγγελματίες του χώρου και μια έγκυρη πύλη ενημέρωση για τους φίλους της θάλασσας.

METRICS & Statistics 

Το μέγεθος μετράει. Αυτό που μετράει ακόμη περισσότερο είναι η κατάταξη που δείχνει σε ποιο νούμερο βρίσκεται καθημερινά το περιοδικό. Ενδεικτικά παραθέτουμε τα πρώτα αποτελέσματα του Ranking List, της παγκόσμιας κατάταξης δηλαδή ανά χώρα. Τo Skipper ONDECK ανήκει εκ φύσεως στα περιοδικό Lifestyle και πιο συγκεκριμένα στη κατηγορία SPORT & LEISURE. Παρατίθεται ο πίνακας της κατάταξης όπως είναι δημοσιευμένος για κάθε εφαρμογή και περιοδικό στο Appstore. 

AppStore

Appstore.2

 

Το Skipper OnDeck διανέμεται σε 160 χώρες μέσω του NEWSSTAND της Apple. Η κατάταξη των τελευταίων ημερών μας πάει μακρυά. Ωστόσο η καρδιά παραμένει Ελληνική. Kαι ναι! Μάς ενδιαφέρει η ηθική και δημιουργική πλευρά της χώρας και όλων των δραστηριοτητων της χώρας. Είναι η πρώτη φορά που ένα περιοδικό για τη Θάλασσα και τον Τουρισμό εκδίδεται σε περίφημα Αγγλικά και έχει αυθεντικό διεθνή χαρακτήρα. Ασφαλώς το εγχείρημα απαιτεί σθένος, θάρρος και αγάπη για τον κλάδο. Τα κριτήρια πλέον είναι διαφορετικά όπως και τα μέτρα σύγκρισης. Η ελληνική αγορά μας ενδιαφέρει και διαβεβαιώνω οτι το ONDECK αποτελεί πάντα μια πλατφόρμα γόνιμης συνεργασίας για τις ελληνικές εταιρείες και βεβαίως ένας συνδετικός κρίκος με το εξωτερικό. Ήδη η καμπάνια μας στη Ρωσία στέφθηκε με επιτυχία και είμαστε στο ν. 19 μιας τεράστιας αγοράς, ιδιαίτερα φιλική στην Μεσόγειο και στην Ελλάδα ειδικότερα_Γεράσιμος Γερολυμάτος

 

Web
www.skipperondeck.gr

iPad connect
https://itunes.apple.com/us/app/skipper-ondeck/id635617857?ls=1&mt=8

 


 

AppStore.Ondeck

 

Τα πιο Δημοφιλη > Ειδησεις

Για 19η χρονιά η Αegean Regatta ξεκίνησε το ταξίδι…

Mε σύμμαχο τους ισχυρούς βόρειους ανέμους που έφταναν και τα 6 μποφώρ, τα σκάφη που...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεπορταζ

S/Y ONDECK Jeanneau Sun Odyssey 440

Πίσω από κάθε σκάφος υπάρχουν άνθρωποι. Κάθε φορά που ένα...

Ρεπορτάζ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Εκστρατεία «Ας Καθαρίσουμε την Ευρώπη» α…

Η Πανευρωπαϊκή Εκστρατεία εθελοντικών καθαρισμών, την οποία συντόνισε στην Ελλάδα...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Style

Νέα καμπάνια Portofino από την IWC

Η IWC Schaffhausen συνεργάστηκε με τις νέες πρέσβειρες της μάρκας...

Style