Editor's Letter: 12 χρόνια ΟΝDECK

Editor's Letter 12 xronia ΟΝDECK

Την 1η Απριλίου του 2011 βγήκε στο φως και στον αέρα το πρώτο τεύχος του Skipper ONDECK. Έκτοτε έχουν δημιουργηθεί 68 τεύχη συν το τεύχος ανά χείρας, το καθένα ξεχωριστό και μοναδικό.

Τόσο που μπορείς να τα διαβάζει χρόνια μετά. Ο λόγος είναι απλός, αποτελεί την καταγραφή της ιστορίας της ελληνικής επιχειρηματικής σκηνής του Yachting. Κάθε τεύχος αποτελεί ένα πόνημα, μια διαδικασία περισυλλογής, επιλογής και έμπνευσης και μια δημιουργία εκ του μηδενός.

SOD69 12years mag 3

Το Skipper ONDECK από την ίδρυσή του είχε και έχει ως βασικά συστατικά ήταν η αδιάλειπτη παρουσία στο χώρο, σε Ελλάδα και εξωτερικό με χιλιάδες μίλια και ατέλειωτες ώρες σε Ναυτικά σαλόνια, θητεία σε περιοδικά και ΜΜΕ και βεβαίως το αγνό και εις βάθος ενδιαφέρον για τον κλάδο σε μια χώρα που ταυτίζεται με την θάλασσα και τον τουρισμό. Το όραμα ήταν η προβολή της Ελλάδας και των δραστηριοτήτων του yachting εκδίδεται στα αγγλικά και επενδύει στην ψηφιακή εποχή. To Skipper ONDECK είναι το Μέσο που οφείλει κατ' ελάχιστο να διαθέτει η Ελληνική αγορά του yachting. Είναι η βιτρίνα της στο διεθνές στερέωμα μέσα από την οποία αναδεικνύει κάθε μέρα και ώρα το υγιές της πρόσωπο.

SOD69 12years mag 5

Χωρίς το ONDECK η Ελλάδα τα τελευταία 12 χρόνια θα ήταν απούσα και εκτός χάρτη στα διεθνή τεκταινόμενα. Δεν θα είχε εμφανιστεί η Ελληνική σημαία στις Κάννες με εξώφυλλο τις όμορφες Σπέτσες, δεν θα ήμασταν στον κατάλογο στα διεθνή Forum του Yachting, μεγάλοι οργανισμοί δεν θα είχαν εταίρο ένα Ελληνικό ΜΜΕ.

Το lobby στο Παρίσι, το press room στη Genova που έχουμε μόνιμη θέση, στο Como, στη Φινλανδία, στη Savona, στο Orlando, στο Βερολίνο, στο RAI στο Amsterdam, στoυς διαδρόμους του Monaco Yacht Show και βεβαίως στους εξώστες ή τα members only του Monaco Yacht Club ή σε μεγάλες ιστιοπλοϊκές διοργανώσεις στην Βαρκελώνη, στη Μασσαλία.

SOD69 12years mag 1

Ασφαλώς και ελληνικές σημαντικές προσπάθειες, events, και δραστηριότητες δεν θα είχαν επικοινωνηθεί ποτέ εντός και εκτός της χώρας. Όλες, στο απόλυτο σύνολο, αξιόλογες δράσεις των ελληνικών εταιρειών ή σωματείων ή προσώπων καταγράφονται ανάγλυφα σε κάθε τεύχος της έντυπης έκδοσης ή/και μέσα από τους ψηφιακούς διαύλους του web portal που ενημερώνεται καθημερινά και συνδέονται με μια μεγάλη κοινότητα στα Social Media.

SOD69 12years mag 4

Σήμερα το ONDECK έχει σταθερές συνεργασίες και είναι στοχοπροσηλωμένο στο όραμα του: να αποτελεί σημείο αναφοράς για την Ελλάδα σε όλο το κόσμο, να αναδεικνύει το δραστήριο πρόσωπο της χώρας και να στηρίζει έμπρακτα τον κλάδο. Με νέες επενδύσεις και αμέτρητες εργατόωρες στο πεδίο, το brand αναπτύσσει και εξελίσσει την έντυπη έκδοση με διανομή σε VIP Spots και events, την Ψηφιακή έκδοση και βεβαίως τα Social media ισχυροποιώντας καθημερινά την παρουσία του και προβάλλοντας τους συνεργάτες και την δραστήρια εικόνα της ελληνικής αγοράς.

SOD69 12years mag 6

Το ONDECK αποτελεί και τον βασικό επενδυτή και το κύριο κανάλι για την προβολή του Olympic Yacht Show, της μεγαλύτερης και πιο σημαντικής εκδήλωσης για το premium σκάφος αναψυχής. Σε παράλληλο χρόνο διοργανώνει τα Yachting Awards. 

SOD69 12years mag 8

Με αφορμή την 1η δωδεκαετία θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους αναγνώστες και βεβαίως όλη την ομάδα του ONDECK γιατί χωρίς αυτούς θα ήταν ένα ποδήλατο με carbon πλαίσιο αλλά χωρίς ρόδες. Ευχαριστίες επίσης σε όλους τους επαγγελματίες του χώρου που έχουν συστρατευτεί ώστε να έχει η Ελλάδα ένα Μέσο που της αρμόζει.

SOD69 12years mag 9

SOD69 12years mag 10

SOD69 12years mag 7

Τα πιο Δημοφιλη > Αποψη

Gerolimatos Editorial 64

Χρονιά Σταθμός. Από τον Γεράσιμο Γερολυμάτο

Το τελευταίο τεύχος του χρόνου και το πρώτο για τη νέα χρονιά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεπορταζ

Sea Trials by Skipper ONDECK: Italia 11…

Εγκαινιάζουμε τη νέα στήλη αποκλειστικών δοκιμών του Skipper ONDECK, με...

Ρεπορτάζ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

60,8 εκατ. δολάρια ΗΠΑ για την προστασία…

Η ανακοίνωση έγινε στο πλαίσιο της Διεθνούς Διάσκεψης για την...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Style

Omega Speedmaster Chronoscope: 100 ημέρε…

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες στο Παρίσι ξεκινούν σε μόλις 100 ημέρες.

Style