Χρονιά Σταθμός. Από τον Γεράσιμο Γερολυμάτο

Gerolimatos Editorial 64

Το τελευταίο τεύχος του χρόνου και το πρώτο για τη νέα χρονιά.

Μια χρονιά από την οποία περιμένουμε πολλά. Να επανέλθουμε σε κανονικούς ρυθμούς και να πετύχουμε όλα όσα χάσαμε τη τελευταία διετία ή να αξιοποιήσουμε όσα μάθαμε και μαθαίνουμε από την πανδημία. Να δούμε την αγορά μας να καλπάζει δίχως αυτό το πέπλο τρόμου να μας συνοδεύει σε ότι κάνουμε. Να σχεδιάσουμε νέα και όμορφα πράγματα δίχως να απολογούμαστε ή να βάζουμε ως βασικό ανασταλτικό παράγοντα τις εξελίξεις της πανδημίας.

Για το Skipper ONDECK ο μεγάλος σταθμός ήταν και είναι το Olympic Yacht Show του 2021. Σταθμός και αφετηρία μαζί. Μια σημαντική αρχή για μια εκδήλωση για την ανάδειξη της αγοράς και του ποιοτικού τουρισμού. Με αυτό το δεδομένο και το τρέχων τεύχος δίνει βήμα στους συμμετέχοντες προκειμένου να εκφράσουν τις απόψεις τους. Για όλους εμάς είναι η βασική αρχή είναι ο διάλογος και η προβολή του Show καθ΄όλη τη διάρκεια του χρόνου. Βασικό συστατικό είναι η μεταμόρφωση του σε μια ενημερωτική πύλη για τις τρέχουσες συνθήκες της αγοράς και ένα σημείο αναφοράς και συνάντησης των εμπλεκόμενων παραγόντων. Επιπλεόν μια ανοιχτή πρόσκληση σε όλους που επιθυμούν να συμμετέσχουν και να εκθέσουν τα προϊόντα τους και τις υπηρεσίες τους. Το OYS προσφέρει επιπλέον μια μόνιμη και ανοιχτή πλατφόρμα προτάσεων και θέσεων. Δεν σταματάει όταν πέφτουν τα φώτα, απεναντίας. Όταν πέσει η αυλαία ξεκινούν οι διεργασίες και όλες οι ζυμώσεις που έγιναν πριν και κατά τη διάρκεια της διεξαγωγής. Αυτός είναι και ο στόχος. Τα φώτα να μείνουν δυνατά όλο το χρόνο σε ένα τόσο σπουδαίο κομμάτι για τη χώρα όπως ο θαλάσσιος τουρισμός. Εκθέτες, θεσμικοί και συντελεστές δίνουν το στίγμα τους για την εκδήλωση και δηλώνουν παρόντες για την επόμενη χρονιά την οποία και προετοιμάζουμε.

SpreadCover064 Kensho75

Ταυτόχρονα στο τεύχος ανά χείρας θα βρείτε ένα πλούσιο ρεπερτόριο από θέματα της επικαιρότητας και βεβαίως εκλεκτούς συνεργάτες που καταθέτουν την άποψη τους. Επίσης το Skipper ONDECK ταξιδεύει σε Γαλλία και Γερμανία για να μεταφέρει τις τελευταίες εξελίξεις από το χώρο. Όλα αυτά πλαισιωμένα από τα νέα σκάφη που κοσμούν το υδάτινο στερέωμα και δημιουργούν τις τάσεις του μέλλοντος και βεβαίως όπως πάντα η ξεχωριστή exclusive ενότητα lifestyle ανοίγει τους ορίζοντες με ταξίδια, επιλογές, και μοναδικές προτάσεις για μοναδικές εμπειρίες. 

Τα πιο Δημοφιλη > Αποψη

Μια σταγόνα στο αυλάκι. Από τον Γεράσιμο Γερολυμάτο

Είναι η πρώτη φορά που καλούμαστε να κάνουμε ένα ρεπορτάζ σε μια διοργάνωση δική μας...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεπορταζ

first aid on board AED

Αντιμετώπιση καρδιακ…

Η αιφνίδια καρδιακή ανακοπή μπορεί να εμφανιστεί οποιαδήποτε στιγμή, όντας...

Ρεπορτάζ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

D Marin katharismos akton

D-Marin: Δεσμεύεται για τ…

10 μαρίνες ενώνουν τις προσπάθειές τους για την αντιμετώπιση της...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Style

Artemide nees kainotomes dimiourgies

Artemide: Παρουσιάζει τις …

Για περισσότερα από 60 χρόνια η Artemide σχεδιάζει και παράγει...

Style