Quantcast

#022.Χορηγικά

Cannes

Στην Ελλάδα η έννοια και ο ρόλος του χορηγού έχουν παρεξηγηθεί μολονότι βρισκόμαστε στη χώρα που επινοήθηκαν. Εν αρχή, «Χορηγός» είναι αυτός που προσφέρει, ουχί ο τοιούτος που στριμώχνεται και υπάρχει παρασιτικά σε μια συλλογική προσπάθεια με ιδίο όφελος.

Ως χορηγός επικοινωνίας εκδηλώσεων σε στεριά και θάλασσα, σε Ελλάδα και εξωτερικό*, το ONDECK και η ομάδα του προτείνουν και φροντίζουν για ένα σύνολο παροχών υποστηρίζοντας οπτικά και επικοινωνιακά τον διοργανωτή. Τούτο στο μέτρο και στο βαθμό των δυνατοτήτων και βάση συμφωνίας.
Ως ενεργό Μέσο και συνδεδεμένο έμπρακτα με την θαλάσσια αναψυχή, πιστεύουμε ακράδαντα στην ανάδειξη των δράσεων και των εκδηλώσεων του κλάδου, τόσο στο ναυπηγικό στερέωμα όσο και στο ναυταθλητικό στο οποίο συμμετέχουμε ενεργά. Και τί καλύτερο από την ίδια την συμμετοχή; Η προβολή και κυρίως η καταγραφή με εμπεριστατωμένα ρεπορτάζ αποτελούν μια σπουδαία παρακαταθήκη, δημιουργούν ποικίλους σχολιασμούς και εν τέλει δεν τα παίρνει ο άνεμος της λήθης.

Ο κλάδος περισσότερο από ποτέ έχει την ανάγκη μιας ουσιαστικής προβολής και επικοινωνιακής φροντίδας. Στη χώρα μας συμβαίνει, παραδόξως, να φιγουράρει κάποιο μέσο ως χορηγός σε μια διοργάνωση δίχως να έχει σχέση με το αντικείμενο και συνεπώς χωρίς παραμικρή συμμετοχή. Θεωρώ ότι η συμμετοχή σημαίνει κόστος, εργατοώρες και ενεργοποίηση μηχανισμών και επίτευξη στόχων.

Εν προκειμένω, το φετινό Sunseeker Open Weekend είχε την αμέριστη και πλήρη στήριξή μας: πριν -κατά τη διάρκεια και μετά όπως θα δείτε σε αναλυτικό ρεπορτάζ (σ. 28 #SOD22). Συγκεκριμένα ο σχεδιασμός της πρόσκλησης, οι δημοσιεύσεις εντός και σε συνεργαζόμενα Μέσα, οι αποστολές Newsletters, και ασφαλώς η ουσιαστική και αδιάλειπτη παρουσία μας στο event θεωρούμε ότι προσέφερε και απέδωσε το αρχικό σχεδιασμό.

Επιπροσθέτως η κάλυψη της δεξίωσης από το μεγάλο φωτογραφικό πρακτορείο Studio Kominis (www.studiokominis.gr), η δημοσίευση στο Car&Driver τους Έθνους έδωσαν μια άλλη δυναμική.
Τέλος εν όψει της μεγάλης γιορτής του Χριστιανισμού, να ευχηθώ Καλή Ανάσταση σε όλους και σε όλα τα επίπεδα.

 


 

*Το ONDECK είναι περήφανος χορηγός στο Festival de la Plaissance 2014 και το Ελληνικό Μέσο στο Village Presse της μεγάλης διοργάνωσης εκπροσωπώντας και προβάλλοντας της χώρα.

Τα πιο Δημοφιλη > Αποψη

#014.Blue Passport ή τσιμέντο

Πολλά ναυτικά μίλια συνθέτουν το παρόν τεύχος. Θαλασσινά δρώμενα και εκδηλώσεις, από τις Σπέτσες και...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεπορταζ

S/Y ONDECK Jeanneau Sun Odyssey 440

Πίσω από κάθε σκάφος υπάρχουν άνθρωποι. Κάθε φορά που ένα...

Ρεπορτάζ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Η IWC υποστηρίζει τους COUSTEAU Divers

Την Παγκόσμια Ημέρα των Ωκεανών, η IWC Schaffhausen ανακοίνωσε την...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Style

H IWC για το ίδρυμα Νέων Antoine de Sain…

Η IWC Schaffhausen και το ίδρυμα νέων Antoine de Saint-Exupéry...

Style