Olympic Yacht Show 2021: Η επόμενη μέρα (μέρος 9ο)

Olympic Yacht Show 2021

Διαβάστε τις δηλώσεις των εκθετών που συμμετείχαν στην επιτυχημένη διοργάνωση του 1ου Olympic Yacht Show. 

Η άρτια διοργάνωση του 1ου Olympic Yacht Show, το υψηλού επιπέδου και στοχευμένο κοινό που ξεπέρασε τους 10.000 επισκέπτες, αλλά και η πεποίθηση ότι η διοργάνωση θα αποτελέσει θεσμό που θα ενισχύσει τον κλάδο του yachting και τον ποιοτικό τουρισμό της Ελλάδας, μονοπώλησαν τις δηλώσεις παραγόντων και εκθετών για το πρώτο premium in-water show, που πραγματοποιήθηκε στην Olympic Marine στο Λαύριο, 1-5 Οκτωβρίου 2021.

 

Γιάννης Κυνηγόπουλος, E-Business Manager & Marketing Development, Motocraft A.E

OYS Quotes9 Kinigopoulos.01edit

Το Olympic Yacht Show 2021, όντας μία έκθεση αφιερωμένη στο yachting, μας έδωσε την ευκαιρία να αναδείξουμε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας σε ένα εξειδικευμένο κοινό. Επιπλέον η διοργάνωση ήταν εξαιρετική και είμαστε σίγουροι πως θα αποτελέσει μία έκθεση, η οποία θα είναι σημείο αναφοράς τα επόμενα χρόνια.


Δημήτρης Κυριαζής, Amaltheia Marine LTD

OYS Quotes9 Kyriazis

Η εμπειρία της εταιρείας μας από τη συμμετοχή της στο 1ο Olympic Yacht Show, μία έκθεση για το ελληνικό yachting η οποία έλειπε από τον χώρο, ήταν άκρως θετική. Η διοργάνωση ήταν άρτια και συνέβαλε στο να πραγματοποιήσουμε σημαντικές επαφές. Ελπίζουμε και πιστεύουμε ότι το Olympic Yacht Show θα γίνει θεσμός.


Αντώνης Μπαρούνας, CEO Elgen Yachting

OYS Quotes9 MPAROUNAS HIGH

Παρευρεθήκαμε σαν Elgen Yachting πρώτη φορά στην έκθεση που διοργάνωσε η ONDECK EVENTS. Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι με την προσέλευση του κόσμου και σαν αποτέλεσμα κινηθήκαμε πάνω από αυτό που περιμέναμε. Επομένως το πρόσημο είναι θετικό. Σίγουρα η έκθεση χρειάζεται στον χώρο του yacting στην Ελλάδα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους διοργανωτές γιατί ακόμη και με κάποια μικρά προβλήματα που δημιουργήθηκαν, κινήθηκαν γρήγορα και αποτελεσματικά και βρέθηκαν λύσεις. Με το καλό και το 2022.


Τάσος Χατζηλιάδης, Founder & Owner ORIMASIS

OYS Quotes9 ChatziiliadisGSV 1890

To Olympic Yacht Show μπορεί να γίνει θεσμός, που θα συμβάλει σημαντικά στην αναβάθμιση του κλάδου, δίνοντας την ευκαιρία σε όλους τους ενδιαφερόμενους της μεσαίας και μεγάλης κατηγορίας σκαφών, να συνδεθούν, να βρεθούν σε ένα σημείο, να ανταλλάξουν ιδέες, απόψεις και να χτίσουν νέες συνεργασίες. Αυτό βοηθάει την αναβάθμιση και των δικών μας προϊόντων, και φυσικά μας εμπνέει για το μέλλον.

 

Τα πιο Δημοφιλη > Ρεπορταζ

12 Years ONDECK wishes

Θερμές Ευχές | 12 Χρόνια ONDECK (6ο μέρος)

Θεσμικοί, συνεργάτες και φίλοι του περιοδικού στέλνουν στο ONDECK τις πιο θερμές ευχές τους.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ειδησεις

Μαρίνα Πόρτο Χέλι: Ουσιαστική ανάπτυξη τ…

Προβλεπόμενη ανάπτυξη της τάξεως του 29,1% για το 2024, ενώ 791...

Ειδησεις

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Σε ισχύ το πλαίσιο απόλυτης προστασίας γ…

Υπεγράφη η ΚΥΑ με την οποία προσδιορίζονται οι περιοχές προστασίας...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Style

Η Omega διευρύνει τη συλλογή Speedmaster…

Μοντέλα τόσο σε χρυσό όσο και σε ατσάλι, καθένα με...

Style