Olympic Yacht Show 2021: Η επόμενη μέρα (μέρος 8ο)

Olympic Yacht Show 2021

Διαβάστε τις δηλώσεις των εκθετών που συμμετείχαν στην επιτυχημένη διοργάνωση του 1ου Olympic Yacht Show. 

Η άρτια διοργάνωση του 1ου Olympic Yacht Show, το υψηλού επιπέδου και στοχευμένο κοινό που ξεπέρασε τους 10.000 επισκέπτες, αλλά και η πεποίθηση ότι η διοργάνωση θα αποτελέσει θεσμό που θα ενισχύσει τον κλάδο του yachting και τον ποιοτικό τουρισμό της Ελλάδας, μονοπώλησαν τις δηλώσεις παραγόντων και εκθετών για το πρώτο premium in-water show, που πραγματοποιήθηκε στην Olympic Marine στο Λαύριο, 1-5 Οκτωβρίου 2021.

 

Makram Daouk, Business Director Crossworld

OYS Quotes8 Makram

Το Olympic Yacht Show ήταν μία πολύ ευχάριστη έκπληξη σε επίπεδο οργάνωσης, εκθετών και επισκεπτών που ήταν εξαιρετικά για μία πρώτη διοργάνωση, αναμφίβολα χάρη στον Γεράσιμο Γερολυμάτο και την πολύ εργατική και αφοσιωμένη ομάδα του. Ανυπομονούμε να συμμετάσχουμε ξανά στην επόμενη εκδήλωση.


Γιάννης Αλεξιάδης, CEO Status Yachts

OYS Quotes8 AlexiadisOD210415 276a

Πολύ καλή έκθεση, πρωτοποριακή. Πραγματοποιήθηκε με 20 χρόνια καθυστέρηση.


Βασίλης Πρίφτης, CEO Olympic Marine S.A.

OYS Quotes8 PriftisDSC 9514

Η Olympic Marine ήταν στην ευχάριστη θέση να φιλοξενήσει το 1ο Olympic Yacht Show 2021, που σκοπός του ήταν να αποτελέσει πλατφόρμα επανεκκίνησης της αγοράς του σκάφους αναψυχής και του θαλάσσιου τουρισμού στη χώρα μας. Η επιλογή της μαρίνας μας για τη διεξαγωγή μίας τόσο σημαντικής και μεγάλης διοργάνωσης ήταν ιδιαίτερη τιμή για εμάς. Παράλληλα, η οργάνωση και η φιλοξενία του Show αποτέλεσε πρόκληση για τις εγκαταστάσεις της Olympic Marine, οι οποίες κλήθηκαν να ανταπεξέλθουν στις υψηλές απαιτήσεις και προσδοκίες της έκθεσης. Ευχαριστούμε πολύ όλους όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους.


Διονύσης Πανουργιάς, CEO Navi Oceandis

OYS Quotes8 Panourgias

Το Olympic Yacht Show που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της Olympic Marine έθεσε τον πήχυ πάρα πολύ ψηλά διεθνώς. Η διοργάνωση του show, η συμμετοχή των εταιρειών του χώρου καθώς και η τοποθεσία, αποτέλεσαν το εφαλτήριο για τη δημιουργία ενός εκπληκτικού αποτελέσματος του οποίου, το μόνο το όποιο απομένει είναι να μεγαλώνει όλο και πιο πολύ κάθε χρόνο. Η. Navi Oceandis και ο Διονύσης Πανουργιάς εύχονται τα καλύτερα στη διοργάνωση και θα είναι κάθε χρόνο παρόντες να την υποστηρίζουν.

 

Τα πιο Δημοφιλη > Ρεπορταζ

12 Years ONDECK wishes

Θερμές Ευχές | 12 Χρόνια ONDECK (6ο μέρος)

Θεσμικοί, συνεργάτες και φίλοι του περιοδικού στέλνουν στο ONDECK τις πιο θερμές ευχές τους.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ειδησεις

Nomicos Yachts: Η καλοκαιρινή σεζόν αναμ…

Μια ανάσα πριν το ξεκίνημα της νέας σεζόν, η Nomicos...

Ειδησεις

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Chios-climate-chance

Chios Climate Chance - Με επιτυχία το συ…

Ιδιαίτερη αναφορά στη σύνδεση της θάλασσας με την κλιματική κρίση...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Style

 Breitling Aerospace B70 Orbiter

140 Χρόνια Πρωτιές: Τo Breitling Aerospa…

Καθώς η Breitling γιορτάζει μια χρονιά ορόσημο, τιμά τις απίστευτες...

Style