Olympic Yacht Show 2021: Η επόμενη μέρα (μέρος 7ο)

Olympic Yacht Show 2021

Διαβάστε τις δηλώσεις των εκθετών που συμμετείχαν στην επιτυχημένη διοργάνωση του 1ου Olympic Yacht Show. 

Η άρτια διοργάνωση του 1ου Olympic Yacht Show, το υψηλού επιπέδου και στοχευμένο κοινό που ξεπέρασε τους 10.000 επισκέπτες, αλλά και η πεποίθηση ότι η διοργάνωση θα αποτελέσει θεσμό που θα ενισχύσει τον κλάδο του yachting και τον ποιοτικό τουρισμό της Ελλάδας, μονοπώλησαν τις δηλώσεις παραγόντων και εκθετών για το πρώτο premium in-water show, που πραγματοποιήθηκε στην Olympic Marine στο Λαύριο, 1-5 Οκτωβρίου 2021.

 

Λία Τσικουδάκη, General Manager Sunseeker Hellas

OYS Quotes7 TsikoudakiSu210402 263ar

Το πρώτο Olympic Yacht Show μας πρόσφερε την ευκαιρία να αναδείξουμε ξανά το Ελληνικό Yachting. Ευχόμαστε να πραγματοποιηθεί και του χρόνου με ακόμα πιο δυναμικές παρουσίες και την υποστήριξη όλων. Ευχαριστούμε την ομάδα της Ondeck Events που κατάφερε να το κάνει πραγματικότητα.


Κωνσταντίνα Σιμώνη, Managing Director Maritime Ventures

OYS Quotes7 Simoni

Σε μία χώρα όπου το επίπεδο του yachting βρίσκεται στις υψηλότερες θέσεις διεθνώς, το να μην υφίσταται έκθεση σκαφών στο νερό είναι δυσάρεστο. Το Olympic Yacht Show ήρθε για να καλύψει το κενό και να ταράξει τα νερά της μαρίνας του Λαυρίου και το κατάφερε επιτυχώς! Ήταν μεγάλη μας τιμή και χαρά ως εταιρεία να συμβάλουμε στην επιτυχία του show και δράττομαι της ευκαιρίας, να ευχαριστήσουμε όλους εκείνους που συνέβαλαν. Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για του χρόνου αλλά και κάθε επόμενου χρόνου, αφού το OYS ήρθε για να μείνει και να εντυπωσιάζει τους λάτρεις των σκαφών αναψυχής.


Άντζελα Μαυρίδη, Managing Director SYNERGY Yacht Sales & Consulting

OYS Quotes7 MavridesGSV 3929edit

Το Olympic Yacht Show είχε την ταυτότητα και την επισκεψιμότητα μεγάλων διεθνών διοργανώσεων. Είναι ακριβώς ό,τι χρειάζεται για να στηριχθεί η ναυτιλιακή βιομηχανία της Ελλάδας όχι μόνο ως προορισμός διακοπών αλλά και ως χώρα επενδύσεων. Η δημιουργία θέσεων εργασίας είναι ένα κρίσιμο κομμάτι στην επιτυχία ενός κλάδου και η Ελλάδα έχει όλες τις προϋποθέσεις για την ανάπτυξη μιας ισχυρής ναυτιλιακής βιομηχανίας.


Λάμπρος Λιασκοβίτης, Sales & Marketing Director Rock Marine

OYS Quotes7 liaskovitis

Τα τελευταία χρόνια έγινε πολλή συζήτηση σχετικά με την αναγκαιότητα ύπαρξης ενός πλωτού σαλονιού σκαφών στη χώρα μας, και η Rock Marine υπήρξε υπέρμαχος μιας τέτοιας προσπάθειας από την αρχή. Έτσι, το πρώτο Olympic Yacht Show είναι για εμάς η διοργάνωση που πρέπει να γίνει θεσμός, ώστε να υπάρχει ένα σωστό πλωτό show στην Ελλάδα μας. Μείναμε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι από την προσέλευση του κόσμου που ήταν μεγάλη καθ’ όλη τη διάρκεια της έκθεσης, επομένως με το βλέμμα στο μέλλον, πάμε για τo επόμενο Olympic Yacht Show.

 

Τα πιο Δημοφιλη > Ρεπορταζ

12 Years ONDECK wishes

Θερμές Ευχές | 12 Χρόνια ONDECK (6ο μέρος)

Θεσμικοί, συνεργάτες και φίλοι του περιοδικού στέλνουν στο ONDECK τις πιο θερμές ευχές τους.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ειδησεις

Ο Όμιλος Azimut | Benetti και η D-MARIN …

Ο Όμιλος Azimut | Benetti, ο πρώτος κορυφαίος ιδιωτικός όμιλος...

Ειδησεις

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Chios-climate-chance

Chios Climate Chance - Με επιτυχία το συ…

Ιδιαίτερη αναφορά στη σύνδεση της θάλασσας με την κλιματική κρίση...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Style

 Breitling Aerospace B70 Orbiter

140 Χρόνια Πρωτιές: Τo Breitling Aerospa…

Καθώς η Breitling γιορτάζει μια χρονιά ορόσημο, τιμά τις απίστευτες...

Style