Olympic Yacht Show 2021: Η επόμενη μέρα (μέρος 6ο)

Olympic Yacht Show 2021

Διαβάστε τις δηλώσεις των εκθετών που συμμετείχαν στην επιτυχημένη διοργάνωση του 1ου Olympic Yacht Show. 

Η άρτια διοργάνωση του 1ου Olympic Yacht Show, το υψηλού επιπέδου και στοχευμένο κοινό που ξεπέρασε τους 10.000 επισκέπτες, αλλά και η πεποίθηση ότι η διοργάνωση θα αποτελέσει θεσμό που θα ενισχύσει τον κλάδο του yachting και τον ποιοτικό τουρισμό της Ελλάδας, μονοπώλησαν τις δηλώσεις παραγόντων και εκθετών για το πρώτο premium in-water show, που πραγματοποιήθηκε στην Olympic Marine στο Λαύριο, 1-5 Οκτωβρίου 2021.

 

Θάνος Ανδρόνικος, Managing Director American Marine

OYS Quotes6 Andronikos

Το Olympic Yacht Show όντας το πρώτο ναυτικό σαλόνι μετά τα lock down έφερε τον κόσμο στο Λαύριο, προκειμένου να έχει μια επαφή με το χώρο των σκαφών και της θάλασσας. Την ανάγκη αυτή της επαφής τη βίωσαν και οι επαγγελματίες, γι’ αυτό και μεγάλο μέρος της αγοράς ήταν εκεί παρότι, οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε η συνάντηση δεν ήταν ιδανικές, κυρίως εξαιτίας των ελλείψεων στις αλυσίδες τροφοδοσίας των ναυπηγείων, που έχουν επηρεάσει δραματικά την ικανότητα παραγωγής τους. H American Marine είχε την ευκαιρία στο σαλόνι αυτό να παρουσιάσει για πρώτη φορά στο ελληνικό κοινό το νέο Axopar 22 αλλά και το νέο κλειστό χώρο για φύλαξη σκαφών στο Λαύριο, το Axopark, αλλά και να ενημερώσει τους φίλους της για τις νέες και εντυπωσιακές εξελίξεις στα μοντέλα της Princess.


Ιωάννης Γιουλούντας, John Gioulountas Professional Paintworks

OYS Quotes6 GioulountasOD210420 169ar

Ωραίες ήταν οι εντυπώσεις που μας άφησε το 1ο Olympic Yacht Show που πραγματοποιήθηκε στην Olympic Marine. Αποτέλεσε ένα έναυσμα επανεκκίνησης για την αγορά σκάφους αναψυχής και του θαλάσσιου τουρισμού. Υπήρξε έντονη παρουσία επισκεπτών. Ήταν άρτια οργανωμένη και δομημένη σε ένα καλαίσθητο και λειτουργικά σχεδιασμένο περιβάλλον.


Δημήτρης Βουδούρης, CEO iD Yachts

OYS Quotes6 Voudouris

Ως μια νέα εταιρεία στον χώρο του Ελληνικού Yachting, είμαστε ιδιαίτερα ευτυχείς που συμβάλαμε και εμείς να πραγματοποιηθεί αυτή η γιορτή για τον θαλάσσιο τουρισμό. Προσβλέπουμε στην ανάπτυξη του Ελληνικού θαλάσσιου τουρισμού συμπλέοντας με τους θεσμούς, τους διοργανωτές και τους φίλους της θάλασσας. Για ακόμα μια φορά αποδείχθηκε ότι όλοι ενωμένοι μπορούμε να καταφέρουμε πολλά.


Παντελής Στούμπης, Managing & Sales Director RAFNAR Hellas

OYS Quotes6 stoubis

Το 1ο Olympic Yacht Show έδωσε το στίγμα μιας μεγάλης πλωτής διοργάνωσης που έλειπε από την Ελλάδα. Με δεδομένο το υψηλό επίπεδο και την ποιότητα, για την οποία διακρίνονται όλα τα projects της OnDeck, ανυπομονούμε να στηρίξουμε και να συνδράμουμε στην εξέλιξή του Olympic Yacht Show μέσα στα επόμενα χρόνια, σε ένα από τα σημαντικότερα events του χώρου.


Αντώνης Μαντούβαλος, Director, MEKY-VELOS GROUP

OYS Quotes6 mantouvalos

Η συμμετοχή μας στην έκθεση OLYMPIC YACHT SHOW ήταν επιτυχημένη από όλες τις πλευρές, μιας και βρεθήκαμε με πελάτες, συνεργάτες και φίλους στο φυσικό στοιχείο που όλους μας ενώνει, τη θάλασσα. Περιμένουμε με ανυπομονησία την επόμενη ευκαιρία να συμμετέχουμε σε αυτή την όμορφη ατμόσφαιρα και να συμβάλουμε με το δικό μας τρόπο στον τομέα των σκαφών αναψυχής, με υπηρεσίες στοχευόμενες στις ανάγκες που φανερώθηκαν και προκύπτουν.

 

Τα πιο Δημοφιλη > Ρεπορταζ

12 Years ONDECK wishes

Θερμές Ευχές | 12 Χρόνια ONDECK (6ο μέρος)

Θεσμικοί, συνεργάτες και φίλοι του περιοδικού στέλνουν στο ONDECK τις πιο θερμές ευχές τους.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ειδησεις

Η Athenian Yachts επενδύει στη Μαρίνα Με…

Η νέα φιλική προς το περιβάλλον Μαρίνα Μεσολογγίου αναμένεται να...

Ειδησεις

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Σε ισχύ το πλαίσιο απόλυτης προστασίας γ…

Υπεγράφη η ΚΥΑ με την οποία προσδιορίζονται οι περιοχές προστασίας...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Style

Omega Speedmaster Chronoscope: 100 ημέρε…

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες στο Παρίσι ξεκινούν σε μόλις 100 ημέρες.

Style