Olympic Yacht Show 2021: Η επόμενη μέρα (μέρος 5ο)

Olympic Yacht Show 2021

Διαβάστε τις δηλώσεις των εκθετών που συμμετείχαν στην επιτυχημένη διοργάνωση του 1ου Olympic Yacht Show. 

Η άρτια διοργάνωση του 1ου Olympic Yacht Show, το υψηλού επιπέδου και στοχευμένο κοινό που ξεπέρασε τους 10.000 επισκέπτες, αλλά και η πεποίθηση ότι η διοργάνωση θα αποτελέσει θεσμό που θα ενισχύσει τον κλάδο του yachting και τον ποιοτικό τουρισμό της Ελλάδας, μονοπώλησαν τις δηλώσεις παραγόντων και εκθετών για το πρώτο premium in-water show, που πραγματοποιήθηκε στην Olympic Marine στο Λαύριο, 1-5 Οκτωβρίου 2021.

 

Χάρης Τσόχας, CEO First Quality Yachts

OYS Quotes5 TsochasIMG 4654

Το Olympic Yacht Show έδωσε την ευκαιρία στην εταιρία μας First Quality Yachts να παρουσιάσει κάποια από τα σκάφη της, και εμείς να συναναστραφούμε και να ανανεώσουμε τις επαφές μας στον χώρο. Μετά από πολλά χρόνια αποχής, υπήρξε μεγάλο ενδιαφέρον για τη διοργάνωση από πλευράς επισκεπτών και εκθετών, δίνοντάς μας αισιοδοξία για την τάση που υπάρχει στην αγορά των σκαφών αναψυχής.


Θάνος Παγκαλίδης, CEO Nordic Marina

OYS Quotes5 pagkalidis

Με το Olympic Yacht Show 2021 όλοι μαζί αποδείξαμε στο κοινό του yachting πως το επίπεδο των φορέων της Ελληνικής αγοράς είναι τουλάχιστον ισάξιο με αυτό μεγάλων αγορών του εξωτερικού. Μια εκδήλωση με άψογη οργάνωση, στην οποία αξίζουν οι χαρακτηρισμοί premium και international.


Νίκος Ζαρίφης,  Managing Director Thrace Labea

OYS Quotes5 Zarifis

Μετά από αρκετά χρόνια, το ελληνικό κοινό είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί για τις νέες τάσεις στο yachting με τον σωστό τρόπο: βλέποντας τα σκάφη στο φυσικό τους περιβάλλον. Η προσέλευση θεωρούμε ότι ήταν ουσιαστική και οι λάτρεις του είδους έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον για τις νέες καινοτόμες προτάσεις στον χώρο των σκαφών. Έγινε μια καλή αρχή για να καταφέρουμε στο άμεσο μέλλον να έχουμε και στη χώρα μας ένα πλωτό σαλόνι αντάξιο με αυτά που επισκεπτόμαστε στο εξωτερικό. Σε αυτό το πλαίσιο κινήθηκε και η οργάνωση και πιστεύουμε ότι έθεσε τις σωστές βάσεις ώστε να τα ξαναπούμε του χρόνου από κοντά, ακόμα καλύτεροι όλοι μας.


Στέλιος Λαδόπουλος, Co-Founder Ribco

OYS Quotes5 Ladopoulos

Το Olympic Yacht Show ήταν μια ευχάριστη έκπληξη. Ένα γεγονός που τελικά έλειπε από την Ελληνική πραγματικότητα και που ευχόμαστε να μείνει. Γνωρίσαμε νέο κόσμο, είδαμε παλιούς πελάτες, ακούσαμε γνώμες και σχόλια και τελικά φύγαμε χαρούμενοι και γεμάτοι εμπειρίες. Μετράμε πλέον αντίστροφα για το Olympic Yacht Show 2022.


Γιώργος Έρτσος, CEO Atalanta Marine

OYS Quotes5 ertsos

Η Atalanta Marine, πιστή στην πρωτοποριακή της φύση, είναι πάντα περήφανη να υποστηρίζει φιλόδοξα και πολλά υποσχόμενα projects. Ένα τέτοιο γεγονός ήταν και το 1ο Olympic Yacht Show στο Λαύριο. Η προσπάθεια, η αφοσίωση και το συναίσθημα που καταβλήθηκε, δημιούργησαν ένα γόνιμο πεδίο, όπου επαγγελματίες και στοχευμένο κοινό είχαν την ευκαιρία να μιλήσουν για τα σκάφη ενώ μπορούσαν να τα επισκεφτούν στο φυσικό τους περιβάλλον, στο νερό! Υποθέτουμε ότι υπήρξαν πολλά εμπόδια στο δρόμο και θα υπάρξουν περισσότερα τα οποία θα ξεπεραστούν, η βιομηχανία μας όμως μπορεί μόνο να επωφεληθεί από την υλοποίηση ενός τέτοιου πλωτού show. Εμείς θα είμαστε εκεί να το παρακολουθούμε να μεγαλώνει και να εξελίσσεται.

Τα πιο Δημοφιλη > Ρεπορταζ

12 Years ONDECK wishes

Θερμές Ευχές | 12 Χρόνια ONDECK (6ο μέρος)

Θεσμικοί, συνεργάτες και φίλοι του περιοδικού στέλνουν στο ONDECK τις πιο θερμές ευχές τους.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ειδησεις

Business Class

Business Class: H νέα ενότητα του Skippe…

Στον χώρο του yachting που δεν σταματά ποτέ να εξελίσσεται...

Ειδησεις

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Chios-climate-chance

Chios Climate Chance - Με επιτυχία το συ…

Ιδιαίτερη αναφορά στη σύνδεση της θάλασσας με την κλιματική κρίση...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Style

 Breitling Aerospace B70 Orbiter

140 Χρόνια Πρωτιές: Τo Breitling Aerospa…

Καθώς η Breitling γιορτάζει μια χρονιά ορόσημο, τιμά τις απίστευτες...

Style