Olympic Yacht Show 2021: Η επόμενη μέρα (μέρος 4ο)

Olympic Yacht Show 2021

Διαβάστε τις δηλώσεις των εκθετών που συμμετείχαν στην επιτυχημένη διοργάνωση του 1ου Olympic Yacht Show. 

Η άρτια διοργάνωση του 1ου Olympic Yacht Show, το υψηλού επιπέδου και στοχευμένο κοινό που ξεπέρασε τους 10.000 επισκέπτες, αλλά και η πεποίθηση ότι η διοργάνωση θα αποτελέσει θεσμό που θα ενισχύσει τον κλάδο του yachting και τον ποιοτικό τουρισμό της Ελλάδας, μονοπώλησαν τις δηλώσεις παραγόντων και εκθετών για το πρώτο premium in-water show, που πραγματοποιήθηκε στην Olympic Marine στο Λαύριο, 1-5 Οκτωβρίου 2021.

 

Σταύρος & Γιώργος Σκαφιδάς, Owners LEADMAR Ltd

OYS Quotes4 skafidas

Με μεγάλη μας χαρά πήραμε μέρος στο πρώτο Olympic Yacht Show. Ήταν μια έκθεση που έλειπε από την Ελλάδα ώστε το κοινό να μπορεί να δει τα σκάφη στο φυσικό τους περιβάλλον. Η διοργάνωση ήταν εξαιρετική και το επίπεδο πολύ υψηλό και ανυπομονούμε για το επόμενο Olympic Yacht Show αλλά και την καθιέρωση του σαν θεσμός.


Βασίλης Βασιλειάδης, CEO Vemar

OYS Quotes4 vasileiadisVemar1572686005832 resized

Θα θέλαμε να συγχαρούμε την ομάδα του ONDECK για την πρωτοβουλία να διοργανώσει αυτό το Yacht Show μετά από πολλά χρόνια απουσίας! Για εμάς στη Vemar Yacht Coatings, ήταν μια ευκαιρία να κάνουμε αισθητή την παρουσία μας και να συναντήσουμε τους πελάτες και τους δυνητικούς συνεργάτες μας! Ανυπομονούμε για την επόμενη διοργάνωση.


Χρήστος Κοντοβασίλης, Yacht Insurance CIC PANTAENIUS YACHT INSURANCE Agents for Greece

OYS Quotes4 Kontovasilis

Έχοντας αφήσει ένα μεγάλο διάστημα ήδη πίσω μας από το τέλος του 1ου Olympic Yacht Show, νομίζω ότι η επιτυχία της διοργάνωσης είναι αδιαμφησβήτητη. Παράλληλα, είναι αρκετά μεγάλη η ικανοποίηση μας από τη φετινή συμμετοχή μας και ανυπομονούμε για τη συμμετοχή μας στην επόμενη διοργάνωση! Συγχαρητήρια για την πρωτοβουλία!


Γιάννης Σώκιαλης, Director of Yamaha Division Motodynamics S.A.

OYS Quotes4 sokialis

Η Yamaha παρευρέθηκε με μεγάλη χαρά στην 1η έκθεση Olympic Yacht Show 2021 στην Olympic Marine στο Λαύριο, 1-5 Οκτωβρίου 2021. Συμμετείχαμε στο απολαυστικό αυτό πενθήμερο με το μοναδικό waverunner Superjet και τη νέα premium εξωλέμβια μηχανή 300hp V6 (2022), επιλογές που έχουν ως στόχο να προσφέρουν τις πιο αξέχαστες εμπειρίες αναψυχής και αδρεναλίνης στη θάλασσα. Η συναρπαστική εκδήλωση για την αγορά σκάφους αναψυχής αλλά και του θαλάσσιου τουρισμού εν γένει, προσέλκυσε πλήθος κόσμου και στέφθηκε συνολικά με απόλυτη επιτυχία. Ελπίζουμε ότι αυτή η πρωτοβουλία θα διεξάγεται σε ετήσια βάση με ακόμα μεγαλύτερες προσδοκίες.


Αλέξανδρος & Γιώργος Σταυρουλάκης, Owners Skipper-BSK

OYS Quotes4 stavroulakis

Το 1ο Olympic Yacht Show ήταν μια έκθεση ευρωπαϊκών προδιαγραφών για πρώτη φορά στην χώρας μας. Είχε αρκετά μεγάλη προσέλευση επισκεπτών που είχαν την ευκαιρία να δουν εξωτερικά και εσωτερικά τα σκάφη. Συναντήσαμε κόσμο με έντονο ενδιαφέρον, και ρεαλιστική διάθεση για αγορά σκάφους. Ο χώρος ήταν καλαίσθητος και λειτουργικός και το προσωπικό της διοργάνωσης ήταν δίπλα μας σε ότι χρειαστήκαμε, με διάθεση να επαναλάβει την έκθεση με ακόμα μεγαλύτερη επιτυχία τα επόμενα χρόνια.


Σπύρος Σπίνουλας, Sales & Marketing Director, Eval SA

OYS Quotes4 Spinoulas

Το Olympic Yacht Show δήλωσε ηχηρό παρών στον τομέα της παγκόσμιας Yachting σκηνής και έθεσε πολύ υψηλά standards για το Yachting στην Ελλάδα. Πρόκειται για μία Έκθεση που έχει ήδη παγιώσει τη θέση της και σύντομα πρόκειται να αποτελέσει θεσμό για τους λάτρεις και επαγγελματίες του κλάδου!

Τα πιο Δημοφιλη > Ρεπορταζ

12 Years ONDECK wishes

Θερμές Ευχές | 12 Χρόνια ONDECK (6ο μέρος)

Θεσμικοί, συνεργάτες και φίλοι του περιοδικού στέλνουν στο ONDECK τις πιο θερμές ευχές τους.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ειδησεις

Η Athenian Yachts επενδύει στη Μαρίνα Με…

Η νέα φιλική προς το περιβάλλον Μαρίνα Μεσολογγίου αναμένεται να...

Ειδησεις

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Σε ισχύ το πλαίσιο απόλυτης προστασίας γ…

Υπεγράφη η ΚΥΑ με την οποία προσδιορίζονται οι περιοχές προστασίας...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Style

Omega Speedmaster Chronoscope: 100 ημέρε…

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες στο Παρίσι ξεκινούν σε μόλις 100 ημέρες.

Style