Olympic Yacht Show 2021: Η επόμενη μέρα (μέρος 2ο)

Olympic Yacht Show 2021

Διαβάστε τις δηλώσεις των εκθετών που συμμετείχαν στην επιτυχημένη διοργάνωση του 1ου Olympic Yacht Show. 

Η άρτια διοργάνωση του 1ου Olympic Yacht Show, το υψηλού επιπέδου και στοχευμένο κοινό που ξεπέρασε τους 10.000 επισκέπτες, αλλά και η πεποίθηση ότι η διοργάνωση θα αποτελέσει θεσμό που θα ενισχύσει τον κλάδο του yachting και τον ποιοτικό τουρισμό της Ελλάδας, μονοπώλησαν τις δηλώσεις παραγόντων και εκθετών για το πρώτο premium in-water show, που πραγματοποιήθηκε στην Olympic Marine στο Λαύριο, 1-5 Οκτωβρίου 2021.

 

Σοφία Βαχάρη-Τσουβελεκάκη, Ambassador Olympic Yacht Show, Founder Mycrown Collection

OYS Quotes2 Vaharis CC 061

Ήταν μεγάλη χαρά να είμαι πρέσβειρα του πρώτου Olympic Yacht Show στην Ελλάδα. Ιδιαίτερα με χαροποίησαν και τα θετικά σχόλια που άκουσα από όλους τους επισκέπτες ότι ήταν πολύ καλύτερα από ό,τι περίμεναν! Η ομάδα της ONDECK δεν ξέρει τι σημαίνει μετριότητα και ήμουν σίγουρη πως η έκθεση θα είχε επιτυχία, παρά τον καιρό που δεν βοήθησε. Πιστεύω πως κάθε χρόνο θα είναι και καλύτερα και το Olympic Yacht Show θα γίνει ένα από τα πιο δυνατά yacht shows της Μεσογείου.


Δρ. Βασίλης Αποστολόπουλος, CEO Ομίλου Ιατρικού Αθηνών & Πρόεδρος της Ελληνικής Ένωσης Επιχειρηματιών (EENE)

OYS Quotes2 ApostolopoulosMYS2019372 new

Η σημαντική επιτυχία του 1ου Olympic Yacht Show, μέσα σε μία δύσκολη συγκυρία, έβαλε τις βάσεις για την εδραίωση ενός Ελληνικού event-θεσμού στο χώρο του Yachting, ενός ταχύρρυθμα αναπτυσσόμενου κλάδου, με πολλαπλασιαστικά οφέλη για την ελληνική επιχειρηματικότητα και την οικονομία. Τόσο ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών όσο και η Ελληνική Ένωση Επιχειρηματιών στεκόμαστε από την πρώτη στιγμή στο πλευρό των διοργανωτών και προσβλέπουμε σε μία μακρά και παραγωγική συνεργασία.


Νίκος Μπέλλος,  Managing Director Jaguar Land Rover Greece

OYS Quotes2 bellos

Μια εξαιρετική πρώτη διοργάνωση που ικανοποίησε πλήρως τόσο τις απαιτήσεις των εκθετών όσο και τις προσδοκίες των επισκεπτών. Η ενθουσιώδης συμμετοχή απέδειξε πόσο ανάγκη είχε η χώρα μας μια μεγάλη διοργάνωση υψηλού επιπέδου. Η παρουσία της Jaguar Land Rover συνταίριαξε αρμονικά, καθώς στο DNA των brands που εκπροσωπεί η Πέτρος Πετρόπουλος ΑΕΒΕ, βρίσκεται το πάθος για περιπέτεια, οι ανοιχτοί ορίζοντες και η εναρμόνιση με τα στοιχεία της φύσης.


Διονυσία Λεσχοπούλου, Co-owner Athenian Yachts SA

OYS Quotes2 LeschopoulouOD210409 166ar

Τα σκάφη στο φυσικό τους περιβάλλον. Η προετοιμασία, η οργάνωση, η ενημέρωση, η συνεχής επιστασία  των διοργανωτών αξίζει πολλά συγχαρητήρια  γιατί όλα αυτά συνέβησαν σε μια εποχή κορωνοϊού, με την αβεβαιότητα που απορρέει από αυτό. Η συμμετοχή όλων των σοβαρών εταιρειών του yachting απέδειξε την ανάγκη επανεκκίνησης τέτοιων shows και παροχής/εξασφάλισης έστω και 5 ημέρων, αναγκαίου χώρου ταξινομημένων θέσεων, που να μπορεί να είναι επαρκής για μια ακόμη μεγαλύτερη συμμετοχή εκθετών!


Θεόδωρος Κατεμίδης, Managing Director - Βαγγέλης Κανάκης, Manager of Fishing & Yachting Dept
Furuno Hellas

OYS Quotes2 FurunoOD210512 158a

‘Ήταν μεγάλη μας χαρά που συμμετείχαμε στο Olympic Yacht Show 2021. Πιστέψαμε και στηρίξαμε από  την πρώτη στιγμή την καινοτόμα ιδέα σας να αναπτύξετε την yachting αγορά. Το event για όλους εμάς, που δραστηριοποιούμαστε επαγγελματικά στον συγκεκριμένο χώρο, ήταν εξαιρετικά πρωτότυπο και ενδιαφέρον. Με τη σειρά μας, θα θέλαμε να σας εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας για τη φιλοξενία που μας παρείχατε και για τις άψογες διοργανωτικές σας δεξιότητες. Ανυπομονούμε για την επόμενη συμμετοχή  μας.

 

Τα πιο Δημοφιλη > Ρεπορταζ

12 Years ONDECK wishes

Θερμές Ευχές | 12 Χρόνια ONDECK (6ο μέρος)

Θεσμικοί, συνεργάτες και φίλοι του περιοδικού στέλνουν στο ONDECK τις πιο θερμές ευχές τους.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ειδησεις

Η Athenian Yachts επενδύει στη Μαρίνα Με…

Η νέα φιλική προς το περιβάλλον Μαρίνα Μεσολογγίου αναμένεται να...

Ειδησεις

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Σε ισχύ το πλαίσιο απόλυτης προστασίας γ…

Υπεγράφη η ΚΥΑ με την οποία προσδιορίζονται οι περιοχές προστασίας...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Style

Omega Speedmaster Chronoscope: 100 ημέρε…

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες στο Παρίσι ξεκινούν σε μόλις 100 ημέρες.

Style