Olympic Yacht Show 2021: Η επόμενη μέρα (μέρος 1ο)

Olympic Yacht Show 2021

Διαβάστε τις δηλώσεις των εκθετών που συμμετείχαν στην επιτυχημένη διοργάνωση του 1ου Olympic Yacht Show. 

Η άρτια διοργάνωση του 1ου Olympic Yacht Show, το υψηλού επιπέδου και στοχευμένο κοινό που ξεπέρασε τους 10.000 επισκέπτες, αλλά και η πεποίθηση ότι η διοργάνωση θα αποτελέσει θεσμό που θα ενισχύσει τον κλάδο του yachting και τον ποιοτικό τουρισμό της Ελλάδας, μονοπώλησαν τις δηλώσεις παραγόντων και εκθετών για το πρώτο premium in-water show, που πραγματοποιήθηκε στην Olympic Marine στο Λαύριο, 1-5 Οκτωβρίου 2021.

 

Γιώργος Προκοπίου, Owner of Olympic Marine

OYS QUOTES Prokopiou

Είμαι πολύ χαρούμενος και υπερήφανος που έγινε αυτή η προσπάθεια από τόσους επαγγελματίες και τόσους εκθέτες. Είχε πολλά χρόνια να πραγματοποιηθεί αντίστοιχη έκθεση στη χώρα. Εμείς, ως Olympic Marine, με αγάπη για αυτό που έγινε, προσφέραμε τη στήριξή μας διότι η πατρίδα μας είναι η θάλασσα. Το παράρτημα είναι η στεριά.


Βίκυ Λοΐζου, Γενική Γραμματέας Τουριστικής Πολιτικής και Ανάπτυξης

OYS QUOTES Loizou
Είναι πολύ σημαντικό που μετά από τόσο καιρό είχαμε ένα μεγάλο show για το yachting. Για το υπουργείο Τουρισμού αποτελεί προτεραιότητα ο θαλάσσιος τουρισμός και για αυτό έχουμε εξασφαλίσει και πολλές επενδύσεις.


Δημήτρης Λουκάς, Δήμαρχος Λαυρεωτικής

OYS QUOTES Loukas

Το Olympic Yacht Show είναι μια πολύ σημαντική διοργάνωση. Το Λαύριο είναι πλέον μια πόλη ανοιχτή σε όλους. Το γεγονός ότι στην εκδήλωση υπήρξε δυναμική παρουσία των μεγαλύτερων εταιρειών του χώρου και διεθνές ενδιαφέρον, κατατάσσει το Δήμο μας σε αυτούς τους Ευρωπαϊκούς Δήμους που προσφέρουν ιδανικές συνθήκες, την κατάλληλη γεωμορφολογία και τις απαραίτητες υποδομές για την ανάπτυξη όλων των μορφών του θαλασσίου τουρισμού.


Κωνσταντίνος Κορωνάκης, Chairman of the Board D. Koronakis SA

OYS QUOTES KoronakisGSV 0944

Το πρώτο Olympic Yacht Show ανταποκρίθηκε σε όλες τις προσδοκίες μας ως συμμετέχοντες και ομολογουμένως η προσπάθεια των διοργανωτών, η έμπνευση και το αποτέλεσμα σε τίποτα δεν υστερούσαν από αντίστοιχες διοργανώσεις του εξωτερικού. Μεγάλη ανταπόκριση από τις ελληνικές εταιρείες του κλάδου του yachting, σημαντικές συνεργασίες και το όνειρο όλων μας, η έκθεση αυτή να γίνει θεσμός με περισσότερες συμμετοχές και από εταιρείες εκτός συνόρων.


Ιωάννης Κουρούνης, CEO Istion Yachting

OYS QUOTES Kourounis1I7A6570edit

 Η προώθηση του ελληνικού yachting αποτελεί μέγιστη προτεραιότητα και η Istion υποστηρίζει ανεπιφύλακτα κάθε πρωτοβουλία εξωστρέφειας και δημιουργικής συμπόρευσης. Το Olympic Yacht Show ήρθε να υπενθυμίσει τον πολυδιάστατο χαρακτήρα του χώρου μας, να καταστεί κόμβος συνάντησης ηγέτιδων δυνάμεων και πόλος έλξης ενός κοινού με διαρκώς αυξανόμενο ενδιαφέρον. Ο πήχης έχει τεθεί και οφείλει να παραμείνει ψηλά με τη στήριξη όλων μας.


Δημήτρης Κυριαζάκος, Managing Director EKKA Yachts

OYS QUOTES KyriazakosSk210622 154arEdit
Ήταν μεγάλη η χαρά μας που συμμετείχαμε στο 1ο Olympic Yacht Show, μια σοβαρή έκθεση με ποιότητα. Σίγουρα, πρόκειται να γίνει θεσμός για τον κόσμο του yachting στην Ελλάδα και όχι μόνο. Ελπίζουμε να δούμε ακόμη περισσότερα του χρόνου.


Γιώργος Ρηγινός, CEO Riginos Yachts

OYS QUOTES Riginos 25 NEW
Με αφορμή την ολοκλήρωση του 1oυ Olympic Yacht Show που πραγματοποιήθηκε στο Λαύριο, θέλω να μεταφέρω τις ευχαριστίες όλης της ομάδας της Riginos Yachts στην ONDECK Events για την άψογη διοργάνωση της έκθεσης. Η άριστη οργάνωση των συντελεστών επιβεβαιώθηκε από τους χιλιάδες επισκέπτες καθώς και την ανάδειξη στα μεγαλύτερα τηλεοπτικά δίκτυα της χώρας. Σε μια περίοδο εσωστρέφειας που διανύουμε λόγω και της πανδημίας, ήταν ξεκάθαρο το αισιόδοξο μήνυμα που στείλαμε όλοι οι επαγγελματίες του χώρου. Ελπίζουμε και προσβλέπουμε η διοργάνωση να γίνεται πλέον σε ετήσια βάση, καθώς ήδη ανταγωνίζεται εκθέσεις του εξωτερικού.

 

Τα πιο Δημοφιλη > Ρεπορταζ

12 Years ONDECK wishes

Θερμές Ευχές | 12 Χρόνια ONDECK (6ο μέρος)

Θεσμικοί, συνεργάτες και φίλοι του περιοδικού στέλνουν στο ONDECK τις πιο θερμές ευχές τους.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ειδησεις

Μαρίνα Πόρτο Χέλι: Ουσιαστική ανάπτυξη τ…

Προβλεπόμενη ανάπτυξη της τάξεως του 29,1% για το 2024, ενώ 791...

Ειδησεις

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Σε ισχύ το πλαίσιο απόλυτης προστασίας γ…

Υπεγράφη η ΚΥΑ με την οποία προσδιορίζονται οι περιοχές προστασίας...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Style

Νέο Greek Limited Edition από την Breitl…

Η Breitling δείχνει για άλλη μία φορά την αγάπη της...

Style