Σάββατο, 2 Νοεμβρίου, 2024
spot_img

Όταν το ρούμι Zacapa 23 συνάντησε τον chef pâtissier Φίλιππο Παπασπύρου

Το εκλεκτής ποιότητας ρούμι Zacapa 23 με την ιδιαίτερη και ξεχωριστή γεύση του βρήκε σε ένα γευστικό γλυκό δημιούργημα το ιδανικό του ταίρι.

Ο chef pâtissier Φίλιππος Παπασπύρου δημιούργησε ένα εκλεκτό γλυκό με bitter σοκολάτα και άρωμα καφέ το οποίο αναδεικνύει στο μέγιστο τις ξεχωριστές νότες του Zacapa 23 και ταιριάζει αρμονικά στον πολυσύνθετο χαρακτήρα του.

Zacapa23 2

Όπως στην παραγωγή του ρούμι Zacapa 23 τίποτα δεν γίνεται βιαστικά – από την συγκομιδή της πρώτης ύλης, στην απόσταξη του μελιού ζαχαροκάλαμου, μέχρι και την τοποθέτηση του petate, του παραδοσιακού ψάθινου δαχτυλιδιού στη βάση της φιάλης – έτσι και για την δημιουργία αυτού του γλυκού χρειάστηκαν δύο μέρες, για να απορροφηθούν όλα τα αρώματα του καφέ από την κρέμα γάλακτος, να φιλτραριστεί η κρέμα και να γίνει η κρύα απόσταξη, αλλά και να δημιουργηθεί η γκανάζ σοκολάτα.

Zacapa23 3

Όλες οι εμπειρίες της ζωής και οι απολαύσεις δεν έχουν πραγματικό νόημα χωρίς υπομονή, καθώς ότι αξίζει θέλει να του δίνεις τον κατάλληλο χρόνο.

Zacapa23 4

Το γλυκό που δημιούργησε ο Φίλιππος Παπασπύρου έχει ενταχθεί στα καταστήματα Παπασπύρου και συνοδεύεται από το Zacapa 23 για να ένα ξεχωριστό και εκλεκτό εορταστικό δώρο σε αγαπημένα πρόσωπα. 

Popular Articles