Αρώματα Χριστουγέννων και θάλασσας συνδυάζει το εορταστικό μενού του Varoulko Seaside.
Σε μια από τις πιο προνομιακές τοποθεσίες της πόλης, το εστιατόριο υποδέχεται τους φίλους του εορταστικά στολισμένο για να βιώσουν την εμπειρία του Βαρούλκου κατά τις ημέρες των εορτών.
Καβούρι με αβοκάντο και ζεστό ζωμό καβουριού αρωματισμένο με λάδι άνηθου
Τα πιάτα του πάντα με την υπογραγή των Λευτέρη Λαζάρου, Γιάννη Παρίκου και της έμπειρης ομάδας τους. Στο βραβευμένο με αστέρι Michelin εστιατόριο θα μπορέσετε να γευτείτε καβούρι με αβοκάντο και ζεστό ζωμό καβουριού, η βελουτέ τοπιναμπούρ με ψητή καραβίδα και πραλίνα φουντουκιού και το ψητό φιλέτο μπαρμπούνι με υφές από κολοκύθι, τσιπς κινόα και ζωμό μπαρμπουνιού και όλα αυτά με θέα στην ειδυλλιακή μαρίνα του Μικρολίμανου.
Από αριστερά: Γιάννης Παρίκος, Λευτέρης Λαζάρου, Θοδωρής Μωυσίδης (η ομάδα του Varoulko)
Οι έμπειροι sommeliers του Βαρούλκου θα σας προτείνουν το ιδανικό κρασί για να συνοδεύσετε το δείπνο σας, ενώ ο επίλογος γράφεται γλυκά με τη μους κάστανου με κομποτέ αχλάδι, pudding κάρδαμου και παγωτό ρούμι και το cremeux σοκολάτας σε μπισκότο, κρέμα passion fruit και σορμπέ μάνγκο, τις εμπνευσμένες δημιουργίες του pastry chef Θοδωρή Μωυσίδη ειδικά για το μενού του ρεβεγιόν.
Φιλεταρισμένο ψητό μπαρμπούνι με τσιπς κινόα, υφές κολοκυθιού και αρωματικό ζωμό με σαφράν
Crémeux σοκολάτας σε μπισκότο, κρέμα passion fruit και σορμπέ μάνγκο
Μους κάστανου με κομποτέ αχλάδι, pudding κάρδαμου και παγωτό ρούμι