Την Κυριακή 19 Οκτωβρίου, η Πέτρινη Αποθήκη ΟΛΠ θα φιλοξενήσει το Gastrosophy Fest powered by Protergia, ένα μοναδικό φεστιβάλ που φέρνει την παγκόσμια γαστρονομία κοντά στις αυθεντικές ελληνικές ρίζες μας.
Στο Gastrosophy Fest powered by Protergia, συμμετέχουν κορυφαίοι διεθνείς και Έλληνες chefs, καθώς και ειδικοί στο κρασί και ομιλητές που θα εμπλουτίσουν τη γαστρονομική εμπειρία. Μεταξύ των διεθνών ονομάτων συναντάμε το παγκόσμιο φαινόμενο στην μαγειρική Massimo Bottura και μαζι του τους οι πολλαπλά βραβευμένοι chefs Jeremy Chan, Isabella Potì, Kristian Baumann, Mark Donald και Rene Frank. Aπό το Ελληνικό στερέωμα συμμετέχουν καταξιωμένοι chefs όπως οι Σπύρος Λιάκος Ανδρέας Καραπάνος, Γκίκας Ξενάκης, Αλέξανδρος Τσιοτίνης, Παναγιώτης Γιακαλής και Νίκος Καραθάνος.
Στον τομέα του κρασιού και της οινογνωσίας θα δώσουν το παρών Masters of Wine όπως οι Γιάννης Καρακάσης (Master of Wine) και Mark Andrew (Master of Wine) αλλά και πολλοι αλλοι καταξιωμένοι καλεσμένοι από τον χωρο. Το φεστιβάλ περιλαμβάνει talks, παρουσιάσεις κρασιών, food & wine party και θα ολοκληρωθεί με ένα ξεχωριστό closing live concert.
Τα εισιτήρια κοστίζουν 100 €, διατίθενται μέσω Ticketmaster , και η πρόσβαση είναι δημόσια και ανοιχτή για το κοινό με την ένδειξη του εισιτηρίου. Το Gastrosophy Fest συγκεντρώνει το διεθνές και ελληνικό γαστρονομικό κεφάλαιο και δημιουργεί μια γέφυρα μεταξύ παράδοσης και καινοτομίας.
Είναι μια μοναδική ευκαιρία για τους λάτρεις του καλού φαγητού, του οίνου και της γαστρονομικής κουλτούρας να ζήσουν κάτι ξεχωριστό: να γνωρίσουν σημαντικές προσωπικότητες, να γευτούν εξαιρετικές πρώτες ύλες και να εμπνευστούν από τις ιδέες και το όραμα τους.
Χορηγοί του Festival είναι οι Protergia (Platinum Sponsor), Arla, Lurpak & Eurobank, Silver Sponsors, ANT1 (Media Partner) ενώ η αρχική ιδέα ανήκει στο BASEGRILL.


