Σάββατο, 12 Απριλίου, 2025
Zois Mercury v10

Το CTC γιορτάζει 10 χρόνια με διεθνή four-hands / six-hands δείπνα

Μια δεκαετία γαστρονομικής καινοτομίας, δημιουργικότητας και φιλοξενίας.
 

Το εστιατόριο CTC του Chef Αλέξανδρου Τσιοτίνη γιορτάζει τη 10η επέτειό του με μια αποκλειστική σειρά four-hands και six-hands δείπνων, καλωσορίζοντας μερικούς από τους πιο καταξιωμένους σεφ παγκοσμίως στην κουζίνα του.
 
Από την ίδρυσή του το 2015, το CTC έχει διαμορφώσει εκ νέου τη γαστρονομική σκηνή της Αθήνας, κατακτώντας ένα αστέρι Michelin, Χρυσούς Σκούφους από το Athinorama και δύο αστέρια από τον FNL Guide.
 
Αυτή η επέτειος δεν αποτελεί απλώς μια γιορτή διακρίσεων αλλά έναν φόρο τιμής σε δέκα χρόνια δημιουργικότητας, αφοσίωσης και εξέλιξης.
 
Για να τιμήσει αυτό το ταξίδι, ο Chef Αλέξανδρος Τσιοτίνης προσκαλεί κορυφαίους διεθνείς σεφ σε μια ανεπανάληπτη γαστρονομική εμπειρία – κάθε δείπνο θα είναι ένας μοναδικός διάλογος πολιτισμών, τεχνικών και πάθους. Χωρίς θεματικούς περιορισμούς, χωρίς όρια – οπου οι σεφ ενωνουν την δημιουργικότητα και τις ιδεες τους αρμονικά.

Οι Καλεσμένοι Chefs:

Απρίλιος: Chef Adam Smith | *Michelin-starred Woven, Αγγλία
Μάιος:
Chef Sang Hoon Degeimbre | **Two Michelin-starred, Air du Temps, Βέλγιο
Ιούνιος:
Chef Andreas Selvaggini | *Michelin-starred Savage and chef Ulrik Jepsen l *Michelin-starred À L’aise, Νορβηγία
 
Τι να περιμένετε; μια πολυεπίπεδη γαστρονομική εμπειρία, όπου η δημιουργική συνύπαρξη κορυφαίων σεφ οδηγεί σε ένα ιδιαίτερο tasting menu, συνοδευόμενο από επιλεγμένα κρασιά και ποτά που έχουν σχεδιαστεί για να αναδείξουν κάθε πτυχή του.
 
Οι υψηλές αυτές δημιουργίες θα πλαισιωθούν από ένα εξαιρετικά επιμελημένο οινικό πανόραμα, υπό την επιμέλεια του τμήματος Qenothèque της ΆΜΒΥΞ.
 
Πιστή στο όραμά της να εκπροσωπεί εμβληματικά Κτήματα του Ελληνικού & Διεθνούς αμπελώνα, η ΆΜΒΥΞ συμβάλλει στη συγκεκριμένη γαστρονομική εμπειρία με επιλογές κρασιών από το Κτήμα Παλυβού – από την εμβληματική αμπελουργική ζώνη της Νεμέας – των πολυεπίπεδων και καταξιωμένων Wine Estates της Moët Hennessy, καθώς και της εμβληματικής σαμπάνιας Veuve Clicquot.
 
Μια μοναδική fine dining βραδιά που εκφράζει τη φιλοσοφία και την εξέλιξη του CTC, με ιστορίες, γεύσεις και στιγμές που θα μοιραστούν ο Αλέξανδρος Τσιοτίνης και οι καλεσμένοι του σεφ.
 
Οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν στις 29 Απριλίου, 20 Μαΐου και 24 Ιουνίου και οι κρατήσεις είναι πλέον ανοιχτές.
 
Για πληροφορίες & κρατήσεις: info@ctc-restaurant.com και στο link ΕΔΩ.

Popular Articles