Με μια εκλεπτυσμένη παρουσία που ξεχώρισε για την αισθητική και την αυθεντικότητά της, η μπίρα NOAM συμμετείχε στην κορυφαία γιορτή της ελληνικής γαστρονομίας – την 8η απονομή των FNL Best Restaurant Awards τη Δευτέρα 19 Μαΐου.
Σε μια λαμπρή βραδιά στο αμφιθέατρο «Ιωάννης Δεσποτόπουλος» του Ωδείου Αθηνών, 263 εστιατόρια από κάθε γωνιά της Ελλάδας τιμήθηκαν για τη συμβολή τους στην ανάδειξη της σύγχρονης ελληνικής γαστρονομίας.
Η NOAM, η premium βαυαρική μπίρα που διανέμεται αποκλειστικά από την KAFEA TERRA στην Ελλάδα, έδωσε το δικό της ξεχωριστό στίγμα στη φετινή διοργάνωση. Ως επίσημος χορηγός του θεσμού συμμετείχε με δυναμική παρουσία στο καθιερωμένο after party στο Περιστύλιο του Ωδείου, συνοδεύοντας τις γαστρονομικές δημιουργίες της βραδιάς.
Οι προσκεκλημένοι είχαν την ευκαιρία να τη δοκιμάσουν, απολαμβάνοντας το χαρακτηριστικό μινιμαλιστικό της προφίλ, τη φινέτσα και την απόλυτη καθαρότητα της γεύσης της.
Με προέλευση από τη Βαυαρία και αισθητική εμπνευσμένη από τον κόσμο του design, η μπίρα ΝΟΑΜ εκπροσωπεί μια νέα εμπειρία μπίρας, που αποτελεί την ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν το ουσιώδες, το αυθεντικό και το ποιοτικό.
Το διακριτικό της μπουκάλι, μινιμαλιστικό και λειτουργικό, παραπέμπει στην κλασική αρχιτεκτονική του Μονάχου, με τις κομψές κάθετες “κολόνες” του να λειτουργούν ως design signature, αποπνέοντας ευρωπαϊκή φινέτσα και σύγχρονη κοσμοπολίτικη αισθητική.
Η συμμετοχή της στα FNL Awards έρχεται να επιβεβαιώσει τη θέση της στο τραπέζι της σύγχρονης γαστρονομίας – εκεί όπου το φαγητό δεν είναι μόνο απόλαυση, αλλά τρόπος έκφρασης.
Στην τελετή των βραβείων συμμετείχαν κατά την απονομή η Αντιπρόεδρος και CMO της KAFEA TERRA, κ. Νιόβη Καλλέργη και η κ. Φιλιώ Χατζηδάκη, Sustainability & Corporate Affairs Manager.
Η παρουσία τους ενίσχυσε τη συμβολή της εταιρείας στην ανάδειξη της σύγχρονης ελληνικής γαστρονομίας και επιβεβαίωσε τις αξίες που υπηρετεί διαχρονικά η KAFEA TERRA: αυθεντικότητα, αισθητική, καινοτομία και βιωσιμότητα.
Σε μια διοργάνωση που τίμησε την αριστεία και τη δημιουργικότητα, η NOAM απέδειξε πως μια μπίρα μπορεί να είναι κάτι παραπάνω από ποτό – μπορεί να είναι μέρος μιας εκλεπτυσμένης εμπειρίας, που συνδυάζει την απλότητα με το εκλεκτό, το design με την παράδοση, και τη γεύση με τον πολιτισμό.