Η θάλασσα και η στεριά συνυπάρχουν στο ίδιο πιάτο, δίπλα σε άλλες γευστικές προτάσεις, σε ένα πολύ ξεχωριστό και μοναδικό concept για τα αθηναϊκά δεδομένα που ήδη οι foodies της πόλης έχουν ξεχωρίσει.
Το MooCasa υπογράφει μια εμπειρία που ισορροπεί ανάμεσα στην κοσμοπολίτικη φινέτσα και την αυθεντική απόλαυση. Σε έναν διακριτικά πολυτελή, άνετο και κομψό χώρο στην off-Broadway γειτονιά του Νέου Ηρακλείου, το πιάτο Steak & Lobster πρωταγωνιστεί: εκλεκτές κοπές κρέατος συνδυάζονται με φρέσκο αστακό, δημιουργώντας μια γευστική σύνθεση που παραπέμπει στα steak houses της Αμερικής. Το πιάτο εξάλλου αυτό γνώρισε μεγάλη επιτυχία στα κορυφαία steak houses της μεσοπολεμικής Νέας Υόρκης, έγινε ένα από τα πιο εμβληματικά τους και απολαμβάνεται μέχρι σήμερα.
Comfort πιάτα και κοσμοπολίτικος χαρακτήρας
Αυτός ο συνδυασμός είναι και το σήμα κατατεθέν του MooCasa: premium κοπές κρέατος συνδυασμένες με αστακό σε ένα πλατό, που συνοδεύονται με τηγανητές πατάτες, πράσινη σαλάτα και αρωματικό βούτυρο για 2 άτομα. Η κοπή που επιλέγεται για το πιάτο είναι το Flatiron steak, ενώ ο αστακός προέρχεται από τη Jamaica. Φυσικά, υπάρχει η δυνατότητα να αναβαθμιστεί το steak, επιλέγοντας ακόμη πιο premium κοπές από τη μεγάλη γκάμα βοδινών που σερβίρει το MooCasa, και να επιλεγεί ο αστακός, ο οποίος μπορεί να είναι είτε μπλε από την Βρετάνη είτε ελληνικός ή ακόμη και κολοχτύπα, ανάλογα πάντα με τη διαθεσιμότητα.
Η μαγειρική ομάδα του εστιατορίου δίνει μεγάλη έμφαση στις λεπτομέρειες των ψησιμάτων, τόσο στα κρέατα όσο και στα θαλασσινά, με στόχο την απόλυτη ακρίβεια και κυρίως την εξασφάλιση της γεύσης.
Το Steak & Lobster concept στο MooCasa ενισχύει το πληθωρικό μενού με comfort πιάτα κοσμοπολίτικου χαρακτήρα από τη στεριά και τη θάλασσα, διαθέσιμο όλη την ημέρα για γεύμα ή δείπνο, ενώ το brunch της Κυριακής έχει και κάποιες ακόμη επιλογές.
Στο Raw Bar η ποικιλία από εκλεκτά στρείδια Γαλλίας μπορεί να συνδυαστεί με χαβιάρι Ossetra Sturia, σε ένα Seafood Tower με γαρίδες, σαλάτα μπλε καβουριού και παγωμένη βότκα. Στο νέο μενού αξίζουν ιδιαίτερη αναφορά το Vitello Tonato, το Wagyu beef καρπάτσιο, τα beef nigiri και το ceviche με ψάρι ημέρας και γαρίδες, τα οποία συμπληρώνουν τις επιλογές.
Στην ίδια γευστική κατεύθυνση, ακολουθούν πιο πληθωρικά πιάτα “to share”, όπως τα κεφτεδάκια με κιμά wagyu και κρέμα γραβιέρας Νάξου, τα lobster rolls, τα χοιρινά short ribs με σπιτική σάλτσα BBQ, οι κροκέτες αστακού και άλλα.
Στα κύρια πιάτα, η απόλαυση είναι στο απόλυτο επίκεντρο: Μια μεγάλη γκάμα εκλεκτών κοπών βοδινού, από Black Angus Ουρουγουάης και αμερικάνικο Wagyu, έως Porter House από κορυφαία ελληνική φάρμα στην Ελασσόνα και Kobe Beef Α5 από την Ιαπωνία καθώς επίσης Wagyu beef burger και Seafood fettuccine. Το MooCasa επενδύει σε πολύ υψηλού επιπέδου πρώτες ύλες, καθώς η ποιότητα καθορίζει την ταυτότητα και τη γευστική του φιλοσοφία.
Στο MooCasa και για brunch
Το brunch κάθε Κυριακή περιλαμβάνει πολλά από τα πιάτα του all day μενού, καθώς και ορισμένα ακόμα, ειδικά φτιαγμένα για το κυριακάτικο τραπέζι, και, φυσικά, το signature “Steak & Lobster”.
Σε αυτά τα ανέμελα και χαλαρά πρωινά και μεσημέρια της Κυριακής, που όλοι τυλιγόμαστε σε ένα κουκούλι ξεγνοιασιάς και περνάμε χρόνο με αγαπημένα πρόσωπα, δεν μπορούν να λείπουν τα αυγά. Το MooCasa έχει ετοιμάσει για αυτή την περίσταση μια απολαυστική Egg Experience, όπου μεταξύ άλλων πρωταγωνιστούν panko eggs με τραγανό Wagyu, κρέμα πατάτας και σχοινόπρασο, Benedict Salmon Eggs, Croque Madame, Steak & Eggs, κ.ά.
Το Steak & Lobster concept του MooCasa πλαισιώνει η εκτενής λίστα κρασιών με επιλογές από τον ελληνικό και παγκόσμιο αμπελώνα και τα signature cocktails που σχεδιάστηκαν για να συνοδεύσουν τις γεύσεις και αναδεικνύουν τη φιλοσοφία της υψηλής ποιότητας και της προσοχής στη λεπτομέρεια.
MooCasa Steak & Lobster
Μαρίνου Αντύπα 62-66, Ν. Ηράκλειο
Κρατήσεις: Τηλ. 210 2750006