Η βραβευμένη με 2 αστέρια Michelin Chef Γεωργιάννα Χιλιαδάκη και οι γνωστοί στο χώρο επιχειρηματίες, Χάρης Σπύρου και Γιάννης Σαλπέας, διευρύνουν την επιτυχημένη συνεργασία που διατηρούν εδώ και χρόνια στο talk of the town Zurbaran, με μία νέα γαστρονομική δράση, το ΙΩΔΙΟ.
Το εστιατόριο ΙΩΔΙΟ, θα εγκαινιαστεί σύντομα στην καρδιά του Κολωνακίου στην οδό Λουκιανού 36, προσφέροντας στους λάτρεις του ψαριού, και όχι μόνο, ιδιαίτερους θαλασσινούς γευστικούς συνδυασμούς.
«Kαπετάνισσες» στην κουζίνα μαζί με τη Γεωργιάννα Χιλιαδάκη, η Δανάη Βορίδου και η Ερασμία Μπαλάσκα, η συνεργασία των οποίων κρατάει γερά από τα χρόνια του θρυλικού Funky Gourmet. Απαύγασμα της ζύμωσης αυτής είναι ένα χαλαρό all day menu,ευφάνταστο και απολαυστικό που θα βασίζεται στην εποχικότητα του ψαριού, στην αγάπη για την καλή πρώτη ύλη και φυσικά στη γεύση!
Το μότο που χαρακτηρίζει το μενού είναι το “catch of the day”, δηλαδή η ψαριά της ημέρας! Στο ΙΩΔΙΟ θα μπορεί κάποιος να απολαύσει ενδεικτικά: ολόφρεσκο ψάρι, καραβίδες αχνιστές, γαργαλιστικά μαγειρευτά με «θέμα» πάντα τη θάλασσα, αλλά και πιο funky δημιουργίες, όπως μπακαλιάρο σεφταλιά, σπανακό-pizza, γιουβαρλάκια σφυρίδας tartare και άλλα πολλά!
Τις γλυκές γεύσεις έχει επιμεληθεί ο Μανώλης Στήθος, μερικές εκ των οποίων: το ΙΩΔΙΟ signature ice-cream tower, χειροποίητο παγωτό φιστίκι & Fior di Latte ή το θρυλικό Αθηναϊκό γλυκό Chicago! Τις υπέροχες γεύσεις μπορείτε να τις συνοδεύσετε με γευστικά cocktails ή επιλογές από την πολύ προσεγμένη λίστα κρασιού που έχει επιμεληθεί ο sommelier Φαίδων Δερνίκος, δίνοντας έμφαση στις Ελληνικές ετικέτες.
Το ΙΩΔΙΟ είναι ένας chic, cozy all-day χώρος, που έχει στόχο άμεσα να αποτελέσει έναν άνετο, ζεστό προορισμό με ανάλαφρη και χαλαρή ατμόσφαιρα, σημείο συνάντησης για όλους τους λάτρεις μιας κουζίνας τόσο φρέσκιας που μυρίζει…ιώδιο!