Με αθλητικό πνεύμα και δυναμική διάθεση, η ομάδα της Kokkoris Optics συμμετείχε στον 13ο Ημιμαραθώνιο της Αθήνας, λαμβάνοντας μέρος στους αγώνες των 5 χλμ και 21 χλμ!
Η συμμετοχή της σε αυτή τη γιορτή του αθλητισμού έγινε με αφορμή το launch της νέας limited συλλογής STADIUM της IZIPIZI καθώς και το άνοιγμα του 1ου monobrand corner IZIPIZI στο ισόγειο του attica department store στο Golden Hall.
Εμπνευσμένη από τη συναρπαστική ατμόσφαιρα των αθλητικών διοργανώσεων καθώς και το vibe των γηπέδων, η συλλογή αυτή ξεχωρίζει για τα σχέδια και τα χρώματα των γυαλιών που αποπνέουν ενέργεια, δυναμισμό και πάθος για τον αθλητισμό!
Read More: Η Kokkoris Optics & IZIPIZI στην Athens Fashion Trade Show
Πέρα από την προβολή της συλλογής STADIUM ο ημιμαραθώνιος αποτέλεσε μια εξαιρετική ευκαιρία για την ενίσχυση της ομαδικότητας και τη δημιουργία ισχυρών δεσμών μεταξύ των μελών της ομάδας της Kokkoris Optics.
Η Kokkoris Optics πιστεύει βαθιά στη σημασία της σωματικής και ψυχικής ευεξίας, ενώ μέσα από δράσεις σαν κι αυτή, στηρίζει πρωτοβουλίες που συνδυάζουν την καινοτομία, τη συνεργασία και το well being, ενώ δημιουργεί εμπειρίες που προάγουν την ομαδικότητα και τη θετική στάση ζωής.