Τετάρτη, 16 Απριλίου, 2025
Zois Mercury v10

A Captain and Chef tasting event by Pantaenius & Drakoulis Wholesales

Η υπογραφή του Στράτου Δρακούλη σε συναντήσεις γευσιγνωσίας προσφέρει στους εκλεκτούς συνδαιτημόνες μία ξεχωριστή γαστρονομική εμπειρία.

Όπως αυτή που είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν οι προσκεκλημένοι στο event γευσιγνωσίας που διοργάνωσε την Τετάρτη, 12 Μαρτίου 2025, η Pantaenius σε συνεργασία με την Drakoulis Wholesales.

Σε έναν όμορφο, ειδικά διαμορφωμένο χώρο, στις σύγχρονες εγκαταστάσεις της Drakoulis Wholesales, στο Κορωπί, κυβερνήτες και chef συγκεντρώθηκαν γύρω από ένα πλούσιο τραπέζι με εκλεκτά καρνιβορικά εδέσματα και όχι μόνο, και έζησαν μία διαφορετική εμπειρία, λίγο πριν το ξεκίνημα της νέας σεζόν στον χώρο του yachting και του θαλάσσιου τουρισμού.

Ο Χρήστος Κοντοβασίλης, General Director της Pantaenius Hellas, υποδέχτηκε τους καλεσμένους του με ένα θερμό καλωσόρισμα.
Ο Χρήστος Κοντοβασίλης, General Director της Pantaenius Hellas, υποδέχτηκε τους καλεσμένους του με ένα θερμό καλωσόρισμα.

Το event εξελίχθηκε σε μία απόλυτα επιτυχημένη συνάντηση με όμορφη ατμόσφαιρα, ευχάριστη διάθεση από όλους τους καλεσμένους, αλλά και εξαιρετικό κλίμα συνεργασίας μεταξύ της κορυφαίας εταιρείας ασφαλίσεων σκαφών αναψυχής και της ομάδας της Drakoulis Wholesales.

Ο Χρήστος Κοντοβασίλης, General Director της Pantaenius Hellas, αφού υποδέχτηκε με ένα θερμό καλωσόρισμα τους καλεσμένους του, έδωσε στη συνέχεια τον λόγο στον Στράτο Δρακούλη, ο οποίος για μία ακόμα φορά μάγεψε το κοινό με ένα ξεχωριστό μενού με πρωταγωνιστή το κρέας, προσφέροντας στην ουσία γρήγορες, γευστικές αλλά και πολύ ποιοτικές επιλογές για κάθε περίσταση, για τους ιδιοκτήτες των σκαφών και τους καλεσμένους τους.

Χρήστος Κοντοβασίλης, Managing Director της PANTAENIUS Hellas, Στράτος Δρακούλης, CEO & Founder της Drakoulis Wholesales & Butcheries, Αγγελική Κλαυδιανού, Customer Service της PANTAENIUS Hellas.
Χρήστος Κοντοβασίλης, Managing Director της PANTAENIUS Hellas, Στράτος Δρακούλης, CEO & Founder της Drakoulis Wholesales & Butcheries, Αγγελική Κλαυδιανού, Customer Service της PANTAENIUS Hellas.

Η αρχή έγινε με ένα δροσερό welcome drink Amyntaion Rose Demi Sec, ευγενική προσφορά της Cava Halari, το οποίο οι καλεσμένοι απόλαυσαν μαζί με εύγεστα ορεκτικά με παστράμι Wagyu Βέροιας, Μορταδέλα χοιρινή Duroc, Black Angus και από ελληνικό Wagyu και Flag Wagyu Australian.

Το μενού που επιμελήθηκε ο Στράτος Δρακούλης συμπεριλάμβανε μεταξύ άλλων Picanha Ουρουγουάης Black Angus, Πανσέτα από Wagyu Australian, Carpaccio Wagyu, Wagyu beef bacon Βέροιας, American style Burger Black Angus και Λουκάνικα Black Angus με φασκόμηλο. Όλα τα πιάτα συνοδεύτηκαν με το εξαιρετικό Refosco 2017 του boutique οινοποιείου «Οίνοι Αδάμ», που προσέφερε η Cava Halari και επέλεξε ο οινολόγος Γιάννης Πολατκεΐσογλου.

A Captain and Chef tasting event by Pantaenius & Drakoulis Wholesales

Ο γλυκός επίλογος του event γράφτηκε με τέσσερα διαφορετικά γλυκά, που τιμήσαν δεόντως οι καλεσμένοι, τα οποία δημιούργησε ο Pastry Chef, Δημήτρης Κονιδάρης, των ζαχαροπλαστείων Σόβολος.

A Captain and Chef tasting event by Pantaenius & Drakoulis Wholesales

Ένα ακόμα γαστρονομικό event με την υπογραφή του Στράτου Δρακούλη ολοκληρώθηκε αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις, με τους συνδιοργανωτές να προσβλέπουν σε νέες, επιτυχημένες επαγγελματικές συνεργασίες.

Popular Articles