Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024
spot_img

Παγκόσμια ημέρα καρδιάς – Mediterraneo First Care

Το Καρδιολογικό Ιατρείο του Mediterraneo First Care, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Καρδιάς (29 Σεπτεμβρίου), προσφέρει καρδιολογικό check – up το οποίο περιλαμβάνει: κλινική εξέταση από καρδιολόγο, ηλεκτροκαρδιογράφημα (ΗΚΓ), Σάκχαρο, Χοληστερίνη, Τριγλυκερίδια, LDL, HDL, Ουρία Αίματος στην προνομιακή τιμή των 30€.

Ο έλεγχος απευθύνεται σε άντρες και γυναίκες όλων των ηλικιών, άνω των 18 ετών. Οι εξετάσεις θα πραγματοποιούνται στο Καρδιολογικό Ιατρείο από εξειδικευμένο και έμπειρο ιατρονοσηλευτικό προσωπικό, με ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό αιχμής και δυνατότητα ψηφιακής αποθήκευσης των αποτελεσμάτων για μελλοντική συγκριτική μελέτη. Σήμερα, οι καρδιακές παθήσεις βάσει στατιστικών στοιχειών αποτελούν την πρώτη αιτία θανάτου παγκοσμίως. Η πρόληψη παίζει πολύ σημαντικό ρόλο και ο τακτικός έλεγχος μπορεί να μειώσει το μελλοντικό καρδιαγγειακό κίνδυνο.

“Καρδίην μή εσθίειν…” (Μην «τρως» την καρδιά σου)
Πυθαγόρας

mediterraneo firstcare002

Η προσφορά ισχύει από 25 Σεπτεμβρίου έως και την 15 Οκτωβρίου για όσους καλέσουν για να προγραμματίσουν το ραντεβού τους στο τηλεφωνικό κέντρο από Δευτέρα – Παρασκευή 07:00 -21:00:
210-91.17.900
ή μέσω e-mail: info@mediterraneofc.gr.

Οι προσφορές προληπτικού ελέγχου εντάσσονται στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης του Ομίλου Mediterraneo, μέσα από το οποίο αναδεικνύει τη σημασία της πρόληψης και της έγκαιρης διάγνωσης, παραμένοντας πιστή στη δέσμευσή της να παρέχει διαρκώς προστιθέμενης αξίας υπηρεσίες υγείας, σε προσιτές τιμές.
Το Πολυϊατρείο Mediterraneo First Care αποτελεί Πρότυπη Μονάδα Πρωτοβάθμιας Υγείας, η οποία ξεκίνησε να λειτουργεί τον Οκτώβριο του 2018, καλύπτοντας τις σημαντικότερες Ιατρικές Ειδικότητες, αποτελούμενο από 12 Ιατρικά Τμήματα. Με Συνεργάτες και Στελέχη, καταξιωμένους και διακεκριμένους Ιατρούς όλων των ειδικοτήτων, υπερσύγχρονο ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό αλλά και πρότυπες κτιριακές εγκαταστάσεις στο πλέον νευραλγικό σημείο της Γλυφάδας στο Εμπορικό Κέντρο City Plaza. Με σεβασμό στον άνθρωπο και το περιβάλλον, το Mediterraneo First Care έχει λάβει ειδική μέριμνα για τη διαμόρφωση των χώρων ώστε να διευκολύνεται η πρόσβαση σε ΑΜΕΑ και ηλικιωμένους. Αποστολή του, η παροχή ιατρικών υπηρεσιών προστιθέμενης αξίας σε συνδυασμό με εξατομικευμένες υπηρεσίες.

Popular Articles