Το Βαρούλκο Seaside έχει μπει στο πνεύμα των γιορτών με τις ατμοσφαιρικές σάλες του και με ανανεωμένη την ομάδα της κουζίνας, η οποία φέτος δημιούργησε για τα ρεβεγιόν των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς μενού με εμπνευσμένες γεύσεις από τη θάλασσα και όχι μόνο
Mε πιάτα όπως Ταρτάρ γαρίδας με κονσομέ, ginger, lemongrass και ζελέ καρότου, Γαρίδα jumbo με κους κους αρωματισμένο με παντζάρι και καφέ espresso, Cote de veaux με ψητά σπαράγγια, νιόκι και παλαιωμένη παρμεζάνα και για επιδόρπιο, Mπάρα μους κάστανου σε μπισκότο αμυγδάλου και sorbet μανταρίνι.
Το μενού του ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς δίνει τον εορταστικό τόνο με πιάτα όπως Καραβίδες σε λάχανο savoy και foie gras, Μπαρμπούνι με σπαγγέτι λαχανικών και ζωμό με σαφράν, Αρνί γάλακτος σιγομαγειρεμένο με αραβικό κους κους και σελινόριζα και για τους λάτρεις των γλυκών, Σφαίρα σοκολάτας με μους Gianduja, φουντούκι και sorbet φραμπουάζ.
Μενού ρεβεγιόν (€ 85/άτομο).
Σας προτείνουμε να επισκεφθείτε και το νέο πολυχώρο του Βαρούλκου με τις ατμοσφαιρικές σάλες για events, parties & private dining όπου μπορείτε να διοργανώσετε την εκδήλωσή σας όπως την επιθυμείτε με τη σφραγίδα γεύσης και φιλοξενίας της ομάδας του Βαρούλκου.