Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024
spot_img

CMA Δ. ΑΡΓΟΥΔΕΛΗΣ & ΣΙΑ: Συνεργασία με την BRANDTALES Ε.Π.Ε

Η CMA Δ. ΑΡΓΟΥΔΕΛΗΣ & ΣΙΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΥ Α.Ε. υπέγραψε συμβόλαιο με την BRANDTALES Ε.Π.Ε, ως Εξουσιοδοτημένος Διανομέας των προϊόντων της WiWell στην Ελλάδα.

Το προϊόν WiWell είναι ένα σύστημα απολύμανσης το οποίο με οικολογικό και απολύτως φυσικό τρόπο καθιστά πλήρως υγιεινό τον αέρα που αναπνέουμε. Είναι απολύτως καινοτόμο και μοναδικό στον κόσμο λόγω της διπλής του δράσης α) απολυμαίνει & β) Καθαρίζει συνεχώς τον αέρα του χώρου μέσω της διαδικασίας της φωτοκατάλυσης.

Η μεμβράνη επικαλυμμένη με WiWell καθαρίζει και απολυμαίνει κατά 99% τον αέρα και τις εσωτερικές επιφάνειες του χώρου στον οποίο τοποθετείται από όλα τα μικρόβια και από τον ιό Sars-CoV2 που προκαλεί Covid-19. Μπορεί να τοποθετηθεί στα παράθυρα ή σε αφίσα – φωτογραφία με εικόνα ελεύθερης επιλογής και διαστάσεις ανάλογες του κυβισμού του χώρου που θέλουμε να εξυγιάνουμε. Η τεχνολογία αυτή δεν περιλαμβάνει τη χρήση στοιχείων ενδεχομένως επιβλαβών για τον άνθρωπο ή το περιβάλλον (όπως λάμπες UV-C, όζον ή χημικά συστατικά) ή στοιχεία που βλάπτουν τις επιφάνειες στις οποίες χρησιμοποιείται. Διαθέτει πιστοποίηση CE καθώς και πραγματοποιηθείσες μετρήσεις από αρμοδίως πιστοποιημένα εργαστήρια, όπως Μario Negri, IRCCS Milano, EuroChem 2000srl, κλπ.

 wiwell3

Το προϊόν είναι ιταλικής προέλευσης και έχει τοποθετηθεί στην Ιταλία, στην Ελλάδα και άλλες χώρες σε διάφορους εσωτερικούς χώρους (κτιρίων, γραφείων, σκαφών, καραβιών μικρών και μεγάλων αποστάσεων, όπως τα καράβια που εκτελούν διαδρομές στην Βενετία , Actv Venezia busnavievaporeti, κλπ).
Πιστεύουμε ότι με αυτή την συνεργασία θα παρέχουμε τις καλύτερες λύσεις καλύπτοντας τις ανάγκες των πελατών μας.

wiwell2

Σχετικά με την CMA Δ. ΑΡΓΟΥΔΕΛΗΣ & ΣΙΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΥ Α.Ε
Η CMA Δ. ΑΡΓΟΥΔΕΛΗΣ & ΣΙΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΥ Α.Ε είναι μία από τις κορυφαίες εταιρείες στον τομέα του Ναυτιλιακού & Βιομηχανικού Αυτοματισμού προσφέροντας προϊόντα και υπηρεσίες παγκοσμίως για περισσότερα από 35 έτη. Εδρεύει στον Πειραιά σε ιδιόκτητα κτίρια 1400m2.
Είναι πιστοποιημένη με ISO 9001:2015 από τον γνωστό αμερικανικό νηογνώμονα ABS για τον σχεδιασμό, κατασκευή, έλεγχο και εγκατάσταση συστημάτων αυτοματισμού.
Για περισσότερες πληροφορίες, CMA Δ. ΑΡΓΟΥΔΕΛΗΣ & ΣΙΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΥ Α.Ε, Τμήμα Marketing και Επικοινωνίας, Κα Γεωργίου Κατερίνα, Τηλ. +30210 4615 831 Εσωτ. 442, Φαξ: +30210 4615 832, email: k.georgiou@cmagreece.com και ηλεκτρονική διεύθυνση www.cmagreece.com.

Popular Articles