Τετάρτη, 16 Οκτωβρίου, 2024
spot_img

Ανοίγουν αύριο οι πύλες του 4ου Olympic Yacht Show

Η 4η διοργάνωση της έκθεσης-θεσμού του ελληνικού yachting ξεκινάει αύριο Πέμπτη, 10 Οκτωβρίου, στην Olympic Marine στο Λαύριο, με πολλές πανελλαδικές και παγκόσμιες πρεμιέρες και εκπλήξεις.

Το premium in-water yacht show της Ελλάδας ανοίγει τις πύλες του στις 12 το μεσημέρι, ενώ στις 4 μ.μ. θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια της έκθεσης, παρουσία της πολιτικής και επιχειρηματικής σκηνής της χώρας, και θα ακολουθήσει cocktail party με premium spirits της Campari Hellas και εκλεκτές δημιουργίες της Multi Taste.

Στη φετινή διοργάνωση που ξεπέρασε για μία ακόμα φορά τα περσινά νούμερα των συμμετοχών τόσο στο πλωτό όσο και στο χερσαίο τμήμα, συμμετέχουν εταιρείες από το εξωτερικό με απ’ ευθείας ανάθεση και συγκεκριμένα από τη Νορβηγία, τη Βουλγαρία, την Τουρκία και τη Λετονία, αποδεικνύοντας ότι η έκθεση-θεσμός για το ελληνικό yachting αποτελεί πλέον έναν δυνατό συνδετικό κρίκο της χώρας μας με το εξωτερικό, αλλά και ένα αποδοτικό και γόνιμο ιδεοδρόμιο για τους επαγγελματίες του χώρου και τους ιδιοκτήτες

Όπως δήλωσε ο επικεφαλής της Οργανωτικής Επιτροπής του OYS, Γεράσιμος Γερολυμάτος: «Το Olympic Yacht Show έχει καταστεί το βασικό εργαλείο το αγοράς. Μια γόνιμη πλατφόρμα επικοινωνίας. Ένα διεθνές ραντεβού με διαρκώς αυξανόμενη ζήτηση. Φέτος επιστρέφει μεγαλύτερο και πλουσιότερο με πολλές πρεμιέρες, σε Ευρωπαϊκό αλλά και παγκόσμιο επίπεδο. Σήμερα, 4 χρόνια μετά την πρώτη διοργάνωση, η δυναμική της έκθεσης δεν προβάλει μόνο τον θαλάσσιο τουρισμό , αλλά προσδίδει προστιθέμενη αξία στη χώρα μας».

Τη διεθνή ταυτότητα της έκθεσης ενισχύουν και οι πανευρωπαϊκές και παγκόσμιες πρεμιέρες σκαφών που παρουσιάζονται κάθε χρόνο στο Show και προσελκύουν το έντονο ενδιαφέρον των επισκεπτών. Από τις παγκόσμιες πρεμιέρες, την τιμητική τους έχουν, μεταξύ άλλων, το ποιοτικό ναυπηγείο της Technohull με το Alpha 40, και το νορβηγικό ναυπηγείο της Goldfish με το δυναμικό X12 Explorer.

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, η EKO Marine στηρίζει ως μέγας χορηγός το Olympic Yacht Show 2024, ενισχύοντας το πιο επιτυχημένο και αναγνωρισμένο in-water show στην Ελλάδα.

Έχοντας κερδίσει την αμέριστη στήριξη της πολιτείας για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, το Olympic Yacht Show 2024 τελεί υπό την αιγίδα και την ευγενική υποστήριξη του ΕΟΤ, την αιγίδα του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, του Υπουργείου Τουρισμού, της Περιφέρειας Αττικής, του Ναυτικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητήριου Αθηνών, της Ένωσης Μαρινών Ελλάδος, της Ένωσης Λιμένων Ελλάδος, του Πανελλήνιου Συλλόγου Εφοδιαστών Πλοίων και Εξαγωγέων, του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιώς, του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών και του Δήμου Λαυρεωτικής.

Σας περιμένουμε όλους στη μεγάλη γιορτή του yachting  με πολλές εκπλήξεις, παράλληλα happenings & events.

SPONSORS & PARTNERS

Grand Sponsor: EKO MARINE
Venue Partner: OLYMPIC MARINE

Gold Sponsors: D. KORONAKIS SA, ZOIS EFSTATHIOU | MERCURY
Silver Sponsors: TECHNOHULL, GOLDFISH BOAT AS
Bronze Sponsors: ATALANTA MARINE, RAFNAR HELLAS, HONDA MARINE, NORDIC MARINA, OVERSEAS CONCEPT YACHTS, FAST SAILING, RINA HELLAS, NIKOS MANAFIS DESIGN, ETESIAN MARINE, ULTIMAE MARINE DETAILING, MAZZIENA RIBS

Supporters: CYANOS, D.K. FOTINAKIS, REGATTA PLUS, RIVIERA YACHTING, MARGETIS MARITIME, IRS GROUP

Strategic Partners: E.EN.E, COMMUNAUTE HELLENIQUE DE MONACO, CEO CLUBS GREECE, PANAS GROUP, ATHENS RIVIERA FORUM, VODAFONE

Official Car: KIA MOTORS
Premium Medical Partner: ATHENS MEDICAL GROUP
Premium Apparel Partner: BROOKS BROTHERS
Premium Sportswear Partner: DIMITRIADIS Action & Lifestyle Distribution
Premium Coffee Partner: NESPRESSO PROFESSIONAL
Premium Spirit Partner: APEROL
Premium Water Partner: AQUA CARPATICA
Premium Corporate Gift Partner: BALLAS PROMOTION
Premium Mobility Partner: INSTACAR
Premium Catering: Multi Taste
Premium Fine Dining: Kaleo
Official Media Sponsor: SKAI
Media Sponsor: NOVA
Official Magazine: SKIPPER ONDECK
Media Partners: ARTECNIKO, EPIXEIRO.GR
International Media Sponsors: YACHTING PAGES, BARCHE A MOTORE, NAUTICA, WAVE
International Press Office: SAND PEOPLE COMMUNICATION

Για την πιο άμεση ενημέρωση σας μπορείτε να ακολουθήσετε τα επίσημα Social Media της διοργάνωσης:

Facebook: www.facebook.com/olympicyachtshow

Instagram: www.instagram.com/olympicyachtshow

Το Olympic Yacht Show 2024 στο ONDECK TV:

TV SPOT  Quotes 2024

#OlympicYachtShow #ONDECKEvents #Yachting #YachtShow #BoatShow #ONDECKMedia #SkipperONDECK

www.olympicyachtshow.gr

ask@olympicyachtshow.gr

+30 211 345 5002

Popular Articles