Τετάρτη, 16 Οκτωβρίου, 2024
spot_img

Οι φετινοί Χορηγοί και Υποστηρικτές του Olympic Yacht Show 2024

Με την υποστήριξη κορυφαίων ονομάτων από τον χώρο του yachting, πραγματοποιείται για τέταρτη χρονιά το μεγαλύτερο πλωτό σαλόνι της χώρας στις σύγχρονες εγκαταστάσεις της Olympic Marine στο Λαύριο.

Μέγας χορηγός της έκθεσης για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά είναι η EKO Marine, μία κορυφαία εταιρεία εμπορίας καυσίμων με πολυετή εμπειρία στην εξυπηρέτηση και την τροφοδοσία σκαφών αναψυχής με καύσιμα που φέρουν την εγγύηση ΕΚΟ.

Συμμετέχοντας με ένα εντυπωσιακό περίπτερο, η εταιρεία θα αναδείξει την εξειδίκευσή της στον τομέα του Leisure Marine και των λιπαντικών που προορίζονται για yachting και σκάφη αναψυχής.

Από τους πιο ένθερμους υποστηρικτές του Olympic Yacht Show, με αδιάλειπτη παρουσία και υποστήριξη από την πρώτη διοργάνωση της έκθεσης, η D. KORONAKIS SA δίνει και φέτος το παρών ως χρυσός χορηγός του OYS 2024. Με ηγετική και πρωταγωνιστική θέση στην αγορά του yachting, η αναγνωρισμένη εταιρεία έχει εξοπλίσει εκατοντάδες mega yachts, τα σπουδαιότερα ναυπηγεία αλλά και αγωνιστικά ιστιοπλοϊκά σκάφη με τα μοναδικά custom made σχοινιά που παράγονται στο state of art εργοστάσιό της στη Θήβα.

Αδιάλειπτη παρουσία στην έκθεση-θεσμό του ελληνικού yachting έχει και η ΖΩΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ Α.Ε., επίσημος αντιπρόσωπος της Mercury. Από την ίδρυσή της το 1946, η εταιρεία δραστηριοποιείται στον τομέα του ναυτιλιακού εξοπλισμού και της θαλάσσιας πρόωσης, ως αξιόπιστος και απαραίτητος συνεργάτης για την αναψυχή, τη βιομηχανία σκαφών, τα Ναυπηγεία, τις Ένοπλες Δυνάμεις και τα Σώματα Ασφαλείας.

Silver Sponsors της φετινής διοργάνωσης είναι δύο μεγάλα ονόματα με παγκόσμια αναγνωρισιμότητα: Εξωστρεφές, δυναμικό, με τη ματιά στο μέλλον, το διεθνώς αναγνωρισμένο ελληνικό brand της Technohull που συνεχίζει να καταθέτει το δικό του πρωτοποριακό statement στην παγκόσμια ναυπηγική σκηνή, καθώς και η νορβηγική εταιρεία Goldfish Boat AS, που θα δώσει και πάλι δυναμικό παρών με γνωστά και νέα μοντέλα, συμπεριλαμβανομένου του νέου X12 Explorer που θα κάνει παγκόσμια πρεμιέρα στο Show.

Με την υποστήριξη κορυφαίων ονομάτων από τον χώρο του yachting, πραγματοποιείται για τέταρτη χρονιά το μεγαλύτερο πλωτό σαλόνι της χώρας στις σύγχρονες εγκαταστάσεις της Olympic Marine στο Λαύριο.

Τα μεγαλύτερα ονόματα της αγοράς έχει να επιδείξει και η λίστα με τους Bronze Sponsors της έκθεσης: την Atalanta Marine με πολυετή εμπειρία και ηγετική θέση στον τομέα της διαχείρισης, πώλησης και ναύλωσης επανδρωμένων σκαφών αναψυχής στην Ελλάδα. Τη Rafnar Hellas, με τα πρωτοποριακά σκάφη της. Τη Honda Marine που δίνει κίνηση σε όλο τον πλανήτη με πρωτοποριακούς κινητήρες με καινοτόμες τεχνολογίες και εξαιρετικές επιδόσεις.

Τη Nordic Marina με αξιόπλοα, premium family boats, από το 1966. Την Overseas Concept Yachts που μας ταξιδεύει στο μέλλον με καταμαράν που επαναπροσδιορίζουν τα πρότυπα απόδοσης, άνεσης και αξιοπιστίας. Τη Fast Sailing με ένα μεγάλο και σύγχρονο στόλο ιστιοπλοϊκών και μηχανοκίνητων σκαφών προς ενοικίαση. Τη Rina Hellas, νηογνώμονας και μέλος του διεθνούς ομίλου RINA, με στρατηγική θέση στην Ελλάδα στον χώρο της ναυτιλίας και του yachting.

Την Etesian Marine που φέρνει στην Ελλάδα τα δυναμικά μοντέλα των Φινλανδικών ναυπηγείων SARGO και QUARKEN. Την Ultimae Marine Detailing, το No1 κατάστημα Detailing για σκάφη στην Ελλάδα με αξιόπιστες υπηρεσίες. Τη Mazziena Ribs, μια ελληνική εταιρεία ναυπήγησης σκαφών με πολύχρονη εμπειρία. Το γραφείο Nikos Manafis Design που σχεδιάζει το μέλλον με πρωτοποριακές γραμμές και προτάσεις στον χώρο του yachting και όχι μόνο.

Στους φετινούς υποστηρικτές της έκθεσης συμπεριλαμβάνονται η Cyanos, μια νέα εταιρεία στον επιχειρηματικό ωκεανό της ναύλωσης σκαφών αναψυχής, η Fotinakis με μακρά πορεία από το 1962 στον χώρο της ναυπήγησης και επισκευής σκαφών, η Regatta Plus με premium yachting services στο Agency, Charter, Management & Brokerage, η Riviera Yachting, επίσης με εξειδικευμένες υπηρεσίες στον χώρο του luxury yachting, και η Margetis Maritime κορυφαία εταιρεία του κλάδου με ένα ευρύ φάσµα Συµβουλευτικής, Επιθεωρήσεων & Ελέγχων, Τεχνικής Καθοδήγησης & Εποπτείας.

Πολύτιμη είναι και η στήριξη των Strategic Partners του Olympic Yacht Show 2024 με τα μεγαλύτερα ονόματα της επιχειρηματικής σκηνής και του κλάδου του yachting: E.EN.E, COMMUNAUTE HELLENIQUE DE MONACO, CEO CLUBS GREECE, PANAS GROUP, ATHENS RIVIERA FORUM και VODAFONE με το πρόγραμμα Posidonia.

Official Car του Oympic Yacht Show 2024 θα είναι για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η ΚΙΑ, ενώ ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών θα δώσει για τέταρτη χρονιά το παρών με ασθενοφόρο όλες τις ώρες και τις ημέρες της έκθεσης ως Premium Medical Partner της έκθεσης.

Aδιάλειπτη παρουσία στο Show έχει και η Brooks Brothers που θα ντύσει και φέτος την ομάδα της ONDECK EVENTS, ενώ η DIMITRIADIS Action & Lifestyle Distribution είναι Premium Sportswear Partner του OYS 2024.

Με πλούσια αρώματα καφέ, η Nespresso Professional θα πλημμυρίσει και πάλι τον χώρο της μαρίνας ως Premium Coffee Partner της έκθεσης. Το κλασικό και αγαπημένο Aperol, Premium Spirit Partner του OYS 2024 θα χαρίσει στην έκθεση νότες χαράς και διασκέδασης και το Aqua Carpatica, Premium Water Partner, θα ξεδιψάσει τους συντελεστές με το πιο βραβευμένο φυσικό μεταλλικό νερό στον κόσμο που ξεχωρίζει για την υψηλή ποιότητά του.

Στον τομέα της αυτοκίνησης, και φέτος πρωταγωνιστεί η INSTACAR ως Premium Mobility Partner, ενώ στον χώρο των διαφημιστικών, επιχειρηματικών και προωθητικών δώρων, η BALLAS PROMOTION ως Premium Corporate Gift Partner της έκθεσης έχει αναλάβει να γεμίσει την τσάντα των εκθετών με premium δώρα.

Την ημέρα των εγκαινίων, η Multi Taste, Premium Catering του OYS 2024, θα προσφέρει στους καλεσμένους εκλεκτές γαστρονομικές δημιουργίες, ενώ το Καλέω εντός της Olympic Marine είναι για μία ακόμα χρονιά Premium Fine Dining του Show.

Την κάλυψη του Olympic Yacht Show στα MME έχουν αναλάβει ο SKAI ως Official Media Sponsor, η NOVA ως Media Sponsor, το Skipper ONDECK ως Official Magazine και οι Artecniko & Epixeiro.gr ως Media Partners του OYS 2024.

Τέλος, κορυφαία media τους εξωτερικού όπως το YACHTING PAGES, το ιταλικό BARCHE A MOTORE, το ιστορικό NAUTICA και το WAVE με έδρα την Ελβετία είναι οι International Media Sponsors της φετινής διοργάνωσης, και η SAND PEOPLE COMMUNICATION το Γραφείο Τύπου της έκθεσης για το εξωτερικό.

www.olympicyachtshow.gr

Popular Articles