Τετάρτη, 16 Οκτωβρίου, 2024
spot_img

Μεγάλος διαγωνισμός της Dimitriadis Action & Lifestyle Distribution στο Olympic Yacht Show 2024

Αν επισκεφτείτε το Olympic Yacht Show 2024 θα έχετε την ευκαιρία να συμμετάσχετε στον μεγάλο διαγωνισμό της Dimitriadis Action & Lifestyle Distribution premium sportswear partner του OYS και να κερδίσετε πλούσια και σημαντικά δώρα.

Πως θα συμμετάσχετε στον διαγωνισμό

Πηγαίνετε στο booth με αριθμό 53 με το κινητό σας και σκανάρετε έναν qr code, δηλώνετε το ονοματεπώνυμο και το mail σας και συμμετέχετε στον διαγωνισμό.

Η κλήρωση για τα δώρα θα γίνει την Δευτέρα 14 Οκτωβρίου και οι νικητές θα ενημερωθούν στο mail που έχουν δηλώσει.
Στο γκισέ των εισιτηρίων θα βρείτε και σχετικό έντυπο με όλες τις απαραίτητες πληροφορίες.

Τα δώρα που θα κερδίσετε

Helly Hansen Crew Jacket: Η εμβληματική συλλογή Crew Jackets της Helly Hansen προσφέρει πλήρη προστασία από το θαλασσινό νερό και τον άνεμο. Αδιάβροχο, αντιανεμικό και διαπνέον μπουφάν, κατασκευασμένο με την τεχνολογία HELLY TECH® Protection.

Helly Hansen duffel bag: Tο πρακτικό sport σακίδιο ταξιδίου HELLY HANSEN προσφέρει μεγάλη ευελιξία καθώς μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως backpack. Είναι ένα υψηλής ποιότητας σακίδιο, με αδιάβροχο, μαλακό ύφασμα, εξωτερική τσέπη με φερμουάρ, εσωτερική τσέπη και αφαιρούμενα λουράκια backpack.

Musto duffel bag: Το duffel bag της Musto κατασκευασμένο από ενισχυμένο υλικό, είναι πρακτικό και ανθεκτικό στο νερό με ιμάντες κατάλληλους για εύκολη μεταφορά.

Λίγα λόγια για την Dimitriadis Action & Lifestyle Distribution

Η Dimitriadis Action & Lifestyle Distribution αποτελεί από τους μεγαλύτερους διανομείς στην Ελλάδα στον κλάδο του Sport & Outdoor, έχοντας την αποκλειστική διανομή στην Ελλάδα σε πάνω από 15 κορυφαία brands όπως η Helly Hansen και η Musto.

Η Helly Hansen από την έδρα της στη Νορβηγία, κατασκευάζει επαγγελματικού επιπέδου εξοπλισμό για να βοηθά τους ανθρώπους να παραμένουν και να αισθάνονται ζωντανοί για περισσότερα από 140 χρόνια έχοντας υιοθετήσει το μότο Stay Alive Feel Alive.

Η περιπέτειά σας είναι η πρόκληση της Musto. Με βάση 50 χρόνια εμπειρίας στη σχεδίαση κορυφαίων ενδυμάτων απόδοσης, η Musto είναι ένα από τα κορυφαία και πιο καινοτόμα brands ιστιοπλοΐας στον κόσμο.

Popular Articles