Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024
spot_img

6 λόγοι για να μην χάσετε το Olympic Yacht Show 2024

Το Olympic Yacht Show είναι μια εκδήλωση που πρέπει οπωσδήποτε να παρακολουθήσει όποιος ενδιαφέρεται για το yachting, είτε ψάχνει για ένα νέο γιοτ, είτε θέλει να συνδεθεί με επαγγελματίες του κλάδου είτε απλά αναζητά έμπνευση.

Από τις 10 έως τις 13 Οκτωβρίου 2024 είναι το φετινό μεγάλο ραντεβού με yachting. Το 4ο Olympic Yacht Show, που διοργανώνει η ONDECK EVENTS στις σύγχρονες εγκαταστάσεις της Olympic Marine στο Λαύριο, αναμένεται να ξεπεράσει κάθε προσδοκία και να σημειώσει ένα ακόμη νέο ρεκόρ εκθετών και επισκεπτών. Να, λοιπόν, γιατί το premium in-water yacht show of Greece θα πρέπει να βρίσκεται στην κορυφή του ημερολογίου σας:

1. Είναι η μεγαλύτερη πλωτή έκθεση στην Ελλάδα, όπου μπορείτε να θαυμάσετε περισσότερα από 120 σκάφη στο φυσικό τους περιβάλλον.

Το 4ο Olympic Yacht Show είναι έτοιμο να απογειώσει τις προσδοκίες των επαγγελματιών και φίλων του yachting από όλο τον κόσμο. Φέτος, η εκδήλωση υπόσχεται να ξεπεράσει κάθε προηγούμενο ρεκόρ σε συμμετοχές και επισκεψιμότητα, επιβεβαιώνοντας τη θέση της ως η πιο επιτυχημένη και αναγνωρισμένη εκδήλωση μεγάλων σκαφών στο νερό στην Ελλάδα. Έχοντας καθιερωθεί στα ημερολόγια των yacht connoisseurs ως το πολυαναμενόμενο ραντεβού κάθε Οκτώβριο, το Olympic Yacht Show αναμένεται να είναι μεγαλύτερο από ποτέ.

2.Πανελλαδικές και πανευρωπαϊκές πρεμιέρες σκαφών και αξεσουάρ

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και στο 4ο Olympic Yacht Show, δίπλα στα νέα μοντέλα κορυφαίων κατασκευαστών από την Ελλάδα και το εξωτερικό, θα κάνουν την πρώτη τους εμφάνιση νέα σκάφη που αναμένεται να μονοπωλήσουν για μία ακόμα φορά το ενδιαφέρον των επισκεπτών. Τα ελληνικά σκάφη θα είναι και φέτος στο πρώτο πλάνο, καθώς τα αναγνωρισμένα ελληνικά ναυπηγεία με διεθνή προβολή θα δώσουν ισχυρό παρών με τα νέα μοντέλα τους να βρίσκονται σε περίοπτη θέση.

3. Θα συναντήσετε την ελίτ της ελληνικής επιχειρηματικής σκηνής

Στην έκθεση-θεσμό του ελληνικού yachting, κορυφαίοι οίκοι και κατασκευαστές από την Ελλάδα και το εξωτερικό δίνουν ισχυρό παρών, τόσο στο χερσαίο όσο και στο πλωτό τμήμα του show. Στη μεγάλη αυτή τετραήμερη γιορτή του yachting, αναγνωρισμένοι επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στην πολυδιάστατη αγορά του yachting, ανταλλάσσουν ιδέες για την ανάπτυξη του ποιοτικού θαλάσσιου τουρισμού που αναδεικνύει τη χώρα μας σε παγκόσμιο επίπεδο, και ενημερώνουν τους επισκέπτες για τις νέες τάσεις και τις τεχνολογίες που φέρνουν επανάσταση στον κλάδο.

4. Το Olympic Yacht Show είναι η μοναδική έκθεση στη χώρα μας με σαφή προσανατολισμό στη μεσαία και μεγάλη κατηγορία, αναδεικνύοντας τα νέα μοντέλα προς πώληση που ανήκουν στην premium κατηγορία

Το premium in-water Yacht Show της χώρας που διοργανώνει η ONDECK EVENTS είναι το μοναδικό σαλόνι που μπορεί να υποστηρίξει τα μεγάλα σκάφη, τα οποία αντιπροσωπεύουν οι μεγαλύτερες εταιρείες του χώρου στην Ελλάδα. Την ίδια στιγμή αποτελεί μια γόνιμη πλατφόρμα προβολής του κλάδου, ένα δυνατό εργαλείο για την ποιοτική αναβάθμιση του τουριστικού προϊόντος, έναν χώρο για περαιτέρω ζυμώσεις μεταξύ των επαγγελματιών και ως εκ τούτου, ένα think tank που δεν ακολουθεί τις τάσεις, αλλά τις δημιουργεί.

Στη μεγάλη αυτή τετραήμερη γιορτή του yachting, αναγνωρισμένοι επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στην πολυδιάστατη αγορά του yachting, ανταλλάσσουν ιδέες για την ανάπτυξη του ποιοτικού θαλάσσιου τουρισμού

5.Το premium in-water Show συνδυάζει business & pleasure

Στον όμορφο και καλαίσθητο χώρο της Olympic Marine θα ενημερωθείτε για τις τελευταίες εξελίξεις στον χώρο του σκάφους αναψυχής, για θέματα εξοπλισμού, τεχνολογίας και γενικότερα υποστήριξης σκαφών από κορυφαίες εταιρείες απ’ όλον τον κόσμο που ξεχωρίζουν για τις υπηρεσίες τους. Παράλληλα, θα διασκεδάσετε στα happening & events που διοργανώνουν οι συμμετέχοντες με όμορφη μουσική, finger food και κοκτέιλ.

6.Το OYS 2024 θα είναι μεγαλύτερο από ποτέ

Το πολυαναμενόμενο ραντεβού της ελληνικής επιχειρηματικής σκηνής του yachting αναμένεται να είναι ακόμα πιο ανανεωμένο, πλουσιότερο και μεγαλύτερο από ποτέ. Μην το χάσετε!

Popular Articles