Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024
spot_img

[Promo] Yachts Society #the real yachting life

H  Yachts Society χαράζει το δικό της δρόμο στη θάλασσα και στο yachting με καινοτόμες ιδέες προσαρμοσμένες στις νέες εποχές. 

Ξεκίνησε και παραμένει οικογενειακή επιχείρηση. Μόνο έτσι μπορεί να διατηρηθεί το υψηλό επίπεδο υπηρεσιών σεβόμενοι τους ναυλωτές μας. Ο στόλος μας διαθέτει catamarans, classic sailing yachts, motor yachts – ιδιόκτητα στην πλειοψηφία – σε δύο βάσεις, σε Αθήνα και Μύκονο. Η φιλοσοφία μας, από το μικρότερο μέχρι το μεγαλύτερο και από το παλαιότερο μέχρι το νεότερο σκάφος αναψυχής, είναι να αποκομίζουν όλοι όσοι έχουν τη χαρά να τα ταξιδέψουν την πραγματική ζωή του yachting, ‘THE REAL YACHTING LIFE ’. 

yachtsociety3

“Όλα μας τα σκάφη είναι εξοπλισμένα με άνεσεις υψηλού επιπέδου ακόμη και στη βασική έκδοση ναύλωσης, προσφέροντας μοναδική εμπειρία σε αυτούς που θα επιλέξουν διακοπές με σκάφος της YACHTS SOCIETY. Δεν επιθυμούμε να ναυλωθεί απλά ένα σκάφος. Θέλουμε οι πελάτες μας να νιώθουν ασφάλεια, άνεση και σιγουριά για τις θαλάσσιες διακοπές τους. Τα υπόλοιπα αφήστε τα σε εμάς.
Το Chartering Department οργανώνει τη ναύλωση του σκάφους που επιθυμεί ο πελάτης με κάθε λεπτομέρεια και το Operations Department λειτουργεί 24 ώρες την ημέρα – 7 ημέρες την εβδομάδα, για να εξυπηρετήσει το κάθε σκάφος μας σε οποιοδήποτε νησί, σε οποιοδήποτε σημείο του Αιγαίου και των ελληνικών θαλασσών. Βρισκόμενοι στην αλλαγή των εποχών και στο επίκεντρο των εξελίξεων, στη διάθεση σας πάντα, να γνωρίσετε το yachting μέσα από το πρίσμα της yachts society και να σας υποδεθούμε με χαρά οn board.”

ysociety


Πληροφορίες
YACHTS SOCIETY
Ακτή Μιαούλη 81, Πειραιάς
T. 2104283574
Charter@yachtssociety.com
www.yachtssociety.com

Popular Articles