«Happy Folli Follie» με πρωταγωνίστρια την Κλέλια Ανδριολάτου

Η Folli Follie, το αγαπημένο lifestyle brand με παγκόσμια παρουσία, παρουσιάζει τη νέα εορταστική καμπάνια του 2017, “Happy Folli Follie” με κεντρικό πρόσωπο την ηθοποιό Κλέλια Ανδριολάτου.

Φέτος, τα Χριστούγεννα στη Folli Follie ακτινοβολούν ξεχωριστή λάμψη και μοναδικό στυλ μέσα από νέες, εντυπωσιακές δημιουργίες σε κοσμήματα, τσάντες και ρολόγια που χαρίζουν statement χαρακτήρα σε κάθε εορταστική εμφάνιση.

Η νέα καμπάνια “Happy Folli Follie” μας εισάγει στο εορταστικό και χαρούμενο πνεύμα των Χριστουγέννων, καλώντας όλες τις γυναίκες να αναδείξουν τον πιο λαμπερό και εντυπωσιακό τους χαρακτήρα. Τα Χριστούγεννα στη Folli Follie ξεκινούν αποκλειστικά στο πολυκατάστημα attica. Όλες οι βιτρίνες «ντύνονται» με τα εικαστικά της καμπάνιας, σηματοδοτώντας την έναρξη της εορταστικής περιόδου σε ένα από τα πιο εντυπωσιακά κτίρια του κέντρου της Αθήνας. Η εορταστική διαδρομή του “Happy Folli Follie” θα συνεχιστεί καθ’ όλη τη διάρκεια των Χριστουγέννων σε όλα τα σημεία πώλησης σε Ελλάδα και εξωτερικό, χαρίζοντας ξεχωριστή γιορτινή διάθεση.

Foli llie 2

Με φόντο ένα αέρινο κατακόκκινο πέπλο, η γοητευτική ηθοποιός Κλέλια Ανδριολάτου σαγηνεύει, συνδυάζoντας με ιδιαίτερο τρόπο τα εντυπωσιακά κοσμήματα (cuffs, δαχτυλίδια, κολιέ, σκουλαρίκια) από τη συλλογή Wonderfly. Μοναδικές δημιουργίες με σήμα την πεταλούδα, κατασκευασμένες από ασήμι 925ο, σχεδιάζονται με έμφαση στην κάθε τους λεπτομέρεια για ένα άκρως εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Foli llie 3

Οι εορταστικές -και όχι μόνο- συλλογές συμπληρώνονται από μία μεγάλη ποικιλία από αξεσουάρ, ρολόγια και κοσμήματα με την υπογραφή της Folli Follie. Ανακαλύψτε ολοκληρωμένες προτάσεις δώρων για εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα, στα καταστήματα και online, και χαρίστε μία ξεχωριστή νότα λάμψης φέτος τις γιορτές.

MOST POPULAR > Lifestyle

Coastal Paradise Awaits: Bolivar Beach Club in Athens

Coastal Paradise Awaits: Bolivar Beach Club in Athens

Escape the hustle and bustle of the city and embark on a memorable beach adventure...