Πρωτοποριακός εκσυγχρονισμός του πρώτου υβριδικού Χειρουργείου στην Ελλάδα

ClarityIQ ονομάζεται η νέα τεχνολογία με την οποία εξοπλίστηκε πρόσφατα το πρώτο Υβριδικό χειρουργείο που τέθηκε σε λειτουργία στην χώρα μας στο Mediterraneo Hospital. 

Το αγγειογραφικό σύστημα Allura Clarity της εταιρείας Philips εγκαταστάθηκε στην υβριδική αίθουσα της Ιδιωτικής Κλινικής στη Γλυφάδα, προσφέροντας τη δυνατότητα στο εξειδικευμένο επιστημονικό προσωπικό της να αντιμετωπίσει ασθενείς με αγγειοχειρουργικές, νευρολογικές και καρδιακές παθήσεις ακόμα πιο αποτελεσματικά. Το ClarityIQ είναι μία επαναστατική τεχνολογία καθώς μειώνει ριζικά τη δόση ακτινοβολίας, σε ποσοστά που ξεπερνούν το 50%,  ενισχύοντας  συγχρόνως  την ποιότητα της εικόνας.

Η πρωτοποριακή αυτή μέθοδος αντιπροσωπεύει μια μεγάλη πρόοδο στην απεικόνιση για την πραγματοποίηση επεμβατικών χειρουργικών πράξεων και αποτελεί σημαντικό εργαλείο για τους επαγγελματίες υγείας καθώς τους επιτρέπει να παρέχουν:

  • Γρήγορη διάγνωση
  • Ασφαλή διάγνωση
  • Θεραπεία με μειωμένη δόση ακτινοβολίας
  • Μεγαλύτερη ευκρίνεια της εικόνας κατά τη διάρκεια της εξέτασης και της πράξης

Mediterraneo Hospital 2 resize

Το Mediterraneo Hospital συνεχίζοντας την επένδυση στις καινοτόμες επιστημονικές εφαρμογές, βρίσκεται στην πρώτη γραμμή των εξελίξεων στο χώρο της ιατρικής σε διεθνές επίπεδο και διατηρεί την προσήλωσή του στην στοχευμένη και αποτελεσματική αντιμετώπιση του Έλληνα και του ξένου ασθενή.

MOST POPULAR > Features

Istros to inspire again after complete Feadship rebuild

Feadship has embarked on a major rebuild of the 1954 motoryacht Istros, giving this 42-metre...

SAN by Sinot Alia Yachts

New superyacht sold: 45m project SAN by Sinot

Alia Yachts is proud to announce a new contract for an all-aluminum, 45-metre motor yacht...