Η συλλογή BOSS Φθινόπωρο/Χειμώνας 2018

Για τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2018, η BOSS προσθέτει μια σπορ πινελιά στο tailoring, παρουσιάζοντας την athleisure τάση με τον δικό της, μοναδικό τρόπο.

 Έχοντας διοργανώσει επιδείξεις μόδας πολλές φορές στη Νέα Υόρκη, η συλλογή αντλεί έμπνευση από την πόλη, τις εικόνες της, τα σύμβολά της και τα σπορ.

Η νέα σεζόν παρουσιάζει μια ολοκαίνουρια σιλουέτα που απηχεί την athleisure επιρροή η οποία διατρέχει ολόκληρη τη συλλογή. Oversize μπλούζες συνδυάζονται με ελαφρώς cropped παντελόνια tapered εφαρμογής, προσδίδοντας σπορ ύφος στην εμφάνιση. Τα ενδύματα με επένδυση παίζουν σημαντικό ρόλο, με ογκώδη πουπουλένια πανωφόρια και καπιτονέ παντελόνια από μαλακό δέρμα και μάλλινο- κασμιρένιο ύφασμα.

BOSSMens 2

Τα κοστούμια αποπνέουν μια σπορ διάθεση, χάρη σε νέους συνδυασμούς όπως χαλαρά μεσάτα κομμάτια με κίτρινες λεπτομέρειες ή baseball πουκάμισα σε λιτές γραμμές. Τα αυστηρά παντελόνια κοστουμιού αποκτούν κορδόνια στη μέση και ribbed λάστιχο στο τελείωμα αποδεικνύοντας ακόμη μια φορά την ικανότητα της ραπτικής τέχνης να ενσωματώνει σπορ στοιχεία. Κομψές ρίγες κοσμούν πολλά από τα ενδύματα της συλλογής, σε ένα αρμονικό πάντρεμα μεταξύ της υψηλής ραπτικής και του κόσμου των σπορ.

Αντανακλώντας την αφοσίωση στις χειροποίητες λεπτομέρειες, τα περίτεχνα κεντήματα προσθέτουν μια ανανεωμένη πινελιά πολυτέλειας στο sportswear θέμα.

της συλλογής. Patches με το λογότυπο της εταιρείας, από πολυτελές μαλλί και κασμίρι, με παίκτες του μπέιζμπολ και τα αρχικά της HUGO BOSS, ράβονται σε baseball jackets και σε φούτερ. Οι oversize κάπες αποτελούν το κορυφαίο πανωφόρι της σεζόν και κατασκευάζονται από τεχνικό νάιλον ύφασμα ή μαλλί-κασμίρι, περίτεχνα κεντημένο στο χέρι με σχέδια από το άθλημα του μπέιζμπολ.

BOSSMens 4

Το προϊόν - σήμα κατατεθέν της BOSS, το σταυρωτό κοστούμι, κάνει την εμφάνισή του στην πασαρέλα μέσα από μακριά κασμιρένια παλτό από μαλακό μαλλί, ενώ τα εφαρμοστά σακάκια από ελαστικό νάιλον δίνουν μια «τεχνητή» πινελιά στα εμβληματικά κοστούμια του brand. Highlight αποτελούν τα πανωφόρια με λαμπερή επένδυση από νάιλον, σε φωτεινό κίτρινο και λευκό τα οποία δίνουν έναν δυναμικό αέρα στα πιο επίσημα κομμάτια.

Τα αξεσουάρ συμπληρώνουν το νέο look όπου τα παραδοσιακά tailored κομμάτια συναντούν τον κόσμο των σπορ. Τμήματα από νάιλον χαρίζουν φρέσκια διάθεση στις κλασικές δερμάτινες μπότες και τα penny loafers με τις ογκώδεις σόλες δημιουργούν έντονο contrast, ενώ τα backpacks επανασχεδιάζονται από πολυτελές δέρμα. Η χρωματική παλέτα ακολουθεί τους κλασικούς τόνους του γκρίζου, μπλε και καφέ – ενδεικτικές αποχρώσεις είναι το υπόλευκο, το ανθρακί, το σκούρο μπλε και cognac – φωτίζεται όμως με το έντονο κίτρινο για άψογο σπορ στυλ.

Τα πιο Δημοφιλη > Style

 Breitling Aerospace B70 Orbiter

140 Χρόνια Πρωτιές: Τo Breitling Aerospace B70 Orbiter

Καθώς η Breitling γιορτάζει μια χρονιά ορόσημο, τιμά τις απίστευτες πρωτιές που καθόρισαν την μάρκα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεπορταζ

i ygeia se proto plano

Η υγεία σε πρώτο πλάνο

Η έγκαιρη διάγνωση το κλειδί για την αντιμετώπιση της υπέρτασης.

Ρεπορτάζ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Chios-climate-chance

Chios Climate Chance - Με επιτυχία το συ…

Ιδιαίτερη αναφορά στη σύνδεση της θάλασσας με την κλιματική κρίση...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Design

Firefly in the sky: Ο Matteo Thun δημιου…

Το φωτιστικό εξωτερικού χώρου Firefly in the sky αποτελεί μια...

Design