Quantcast

H IWC Schaffhausen γιορτάζει το νέο κέντρο παραγωγής στο Merishausen

Η IWC Schaffhausen γιόρτασε την ολοκλήρωση ενός μεγάλου κατασκευαστικού έργου στο νέο της κέντρο παραγωγής και τεχνολογίας με μια τελετή, στη διάρκεια της οποίας σύμφωνα με την παράδοση, αναγνωρίστηκε η προσφορά όλων όσων συμμετείχαν στο έργο.

Από τον ερχόμενο Οκτώβριο, τα τμήματα παραγωγής κάσας και εξαρτημάτων για τους μηχανισμούς θα μεταφέρονται σταδιακά στο Merishausen, μαζί με το τμήμα συναρμολόγησης των μηχανισμών που κατασκευάζει η IWC.

Στο νέο κτήριο θα γίνεται πλέον η κατασκευή όλων των μηχανισμών της IWC, συμπεριλαμβανομένης της οικογένειας με το μηχανισμό 69000. Έτσι, θα προσφέρεται το υψηλότερο δυνατό επίπεδο ποιότητας και ακρίβειας, διασφαλίζοντας ότι ο Ελβετικός Οίκος Υψηλής Ωρολογοποιίας από το Schaffhausenη θα συνεχίσει την αναπτυξιακή του πορεία. «Η στρατηγική επέκταση της τεχνογνωσίας μας στην κατασκευή μηχανισμών αποτελεί προτεραιότητα για εμάς, και για τον λόγο αυτό είμαι πολύ ικανοποιημένος που όλα έγιναν σύμφωνα με το σχέδιό μας. Η μεγαλύτερη επένδυση στην ιστορία της εταιρείας δεν αποτελεί μόνο ένδειξη της δέσμευσής μας προς το Schaffhausen, την περιοχή που επιλέξαμε, αλλά επιπλέον τονίζει την ισχυρή μας πίστη στο μέλλον των μηχανικών ρολογιών υψηλής ποιότητας τα οποία κατασκευάζουμε εδώ, τα τελευταία 150 χρόνια. Και είναι τα ρολόγια αυτά που έκαναν την πόλη αυτή παγκοσμίως γνωστή», εξηγεί ο Christoph Grainger-Herr, CEO της IWC Schaffhausen.

IWC Merishausen 5

ΜΕΘΟΔΟΙ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΜΕ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΑΙΧΜΗΣ
Πρώτον και βασικότερο, το νέο κτήριο εμβαδού 13.500 τ.μ. μάς δίνει τη δυνατότητα να φέρουμε κοντά κομμάτια της παραγωγής τα οποία μέχρι πρότινος ήταν διασκορπισμένα σε διαφορετικές τοποθεσίες, έτσι ώστε να μπορούμε να βελτιστοποιήσουμε ακόμα περισσότερο τις διαδικασίες και τις δομές της παραγωγής μας. Επίσης, η εταιρεία δημιουργεί χώρο για μεγαλύτερη ανάπτυξη. «Στο νέο μας κτήριο, συνδυάζουμε την πολυετή μας τεχνογνωσία στην κατασκευή ρολογιών με τις πιο σύγχρονες παραγωγικές διαδικασίες και τις πιο καινοτόμες τεχνολογίες. Με τον τρόπο αυτό διασφαλίζουμε ότι τα μηχανικά μας ρολόγια θα διατηρούν την υψηλή τους ποιότητα σε βάθος χρόνου, καθώς και ότι τα προϊόντα που κατασκευάζουμε στο Schaffhausen θα εξακολουθούν να έχουν ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στην παγκόσμια αγορά», αναφέρει ο Voll, COO της IWC Schaffhausen.

Μετά την ολοκλήρωση της κατασκευής, το κτήριο στο Merishausen θα είναι σε θέση να φιλοξενεί περίπου 400 εξειδικευμένους υπαλλήλους.

IWC Merishausen 2

Την τελετή για την αποπεράτωση του έργου παρακολούθησαν περίπου εκατό τεχνίτες και μεγάλος αριθμός υψηλού προφίλ εκπροσώπων του επιχειρηματικού και του πολιτικού κόσμου. Τα τμήματα παραγωγής κάσας και εξαρτημάτων για τους μηχανισμούς που σήμερα βρίσκονται στο Neuhausen, θα μεταφερθούν στο νέο κτήριο τον Οκτώβριο του 2017. Στη συνέχεια, τον Ιανουάριο, το τμήμα συναρμολόγησης των μηχανισμών θα μεταφερθεί από το Baumgartenstrasse της παλιάς πόλης του Schaffhausen, στο Merishausen. Η επίσημη τελετή των εγκαινίων έχει προγραμματιστεί για τον Ιούνιο του 2018, μαζί με την ανοιχτή ημερίδα για τους κατοίκους του Schaffhausen, Οι εκδηλώσεις αυτές θα είναι ανάμεσα στα highlights του 150ου επετειακού έτους της IWC.

Τα πιο Δημοφιλη > Style

Tο φθινόπωρο στην Ελλάδα ο διαγωνισμός ελεύθερης κατάδυσης…

Η TUDOR αποδεικνύει για άλλη μια φορά την αφοσίωσή της στο πρωτοποριακό πνεύμα «Born To...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεπορταζ

Χρήστος Κωστόπουλος, Yachting Sales Manager Jotun Hellas

Σεμινάριο χρωμάτων για τα Mega Yachts α…

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε στις σύγχρονες ναυπηγικές εγκαταστάσεις του Ομίλου Σπανόπουλος...

Ρεπορτάζ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Στη Νάξο ξεκίνησε το πρόγραμμα «Καθαρά Ν…

Η Ελληνική Ένωση Προστασίας Θαλάσσιου Περιβάλλοντος - HELMEPA και οι...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Design

Η ανακαινισμένη Executive Σουίτα του Div…

Με έμπνευση από την τελευταία λέξη στο μοντέρνο design και...

Design