Η IWC Schaffhausen και φέτος Χορηγός του Fashion Vassilis Emmanuel Zoulias

Με την υποστήριξη του Οίκου Υψηλής Ωρολογοποιίας, IWC Schaffhausen, και παρουσία πλήθους προσκεκλημένων, πραγματοποιήθηκε το fashion show του Vassilis Emmanuel Zoulias, στον μαγευτικό χώρο του Εθνικού Κήπου, στο πλαίσιο της φετινής Athens Xclusive Designers Week.

H IWC, για μία ακόμη χρονιά, ξεχώρισε και έκλεψε τις εντυπώσεις, καθώς κάποιες από τις δημιουργίες της νέας κολεξιόν του Vassilis Emmanuel Zoulias, συμπλήρωναν ιδανικά τα νέα ρολόγια της οικογένειας Da Vinci. Τα νέα μοναδικής σχεδίασης ρολόγια Da Vinci, αντικατοπτρίζουν την απόλυτη κομψότητα και θηλυκότητα, όπως ακριβώς και το έργο τέχνης “Women in the Garden” του Claude Monet - από το οποίο και εμπνεύστηκε την Spring-Summer 2017 κολεξιόν του ο Βασίλης Ζούλιας.

davinb1

Το 2017 είναι αφιερωμένο στην οικογένεια Da Vinci της IWC και η νέα συλλογή αποτελεί αναμφισβήτητα μια μοντέρνα εκδοχή του θρυλικού σχεδιασμού των ρολογιών Da Vinci της δεκαετίας του 1980, διατηρώντας την κλασική στρογγυλή κάσα. Η IWC, μετά τα εμβληματικά Portofino Midsize, που απευθύνονταν σε γυναικείο κοινό, συνεχίζει προς αυτή την κατεύθυνση και έτσι η νέα σειρά Da Vinci 2017, περιλαμβάνει πολλά χαρακτηριστικά που σχεδιάστηκαν στοχεύοντας αμιγώς στο γυναικείο κοινό.

davinb3

Τα πιο Δημοφιλη > Style

Omega Speedmaster Chronoscope: 100 ημέρες μέχρι το Paris 2024

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες στο Παρίσι ξεκινούν σε μόλις 100 ημέρες.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεπορταζ

Sea Trials by Skipper ONDECK: Italia 11…

Εγκαινιάζουμε τη νέα στήλη αποκλειστικών δοκιμών του Skipper ONDECK, με...

Ρεπορτάζ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

60,8 εκατ. δολάρια ΗΠΑ για την προστασία…

Η ανακοίνωση έγινε στο πλαίσιο της Διεθνούς Διάσκεψης για την...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Design

Firefly in the sky: Ο Matteo Thun δημιου…

Το φωτιστικό εξωτερικού χώρου Firefly in the sky αποτελεί μια...

Design