Η IWC Schaffhausen γιόρτασε την αντίστροφη μέτρηση για το Spetses Classic Yacht Regatta

IWC Schaffhausen

Μια ξεχωριστή βραδιά είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν, όσοι παρευρέθηκαν στον Ναυτικό Όμιλο Ελλάδος, μετρώντας αντίστροφα για το Spetses Classic Yacht Regatta 2017*.

Φέτος, για τρίτη χρονιά, επίσημος χρονομέτρης θα είναι ο Ελβετικός Οίκος Υψηλής Ωρολογοποιίας IWC Schaffhausen. Εκπρόσωποι του εφοπλιστικού και επιχειρηματικού κόσμου, Ολυμπιονίκες και αθλητές αλλά και εκπρόσωποι της πολιτικής ηγεσίας, έδωσαν το «παρών» και γιόρτασαν με άφθονο κέφι, μουσική και χορό τις 99 μέρες που απομένουν για την έναρξη του μεγάλου αγώνα. 

aarw2

(από αριστερά) Άννα Ανδρεάδη και Έλενα Δεδούση, IWC Marketing Manager Greece & Cyprus

Οι λάτρεις της Υψηλής Ωρολογοποιίας είχαν την ευκαιρία να δουν πρώτοι τα νέα μοντέλα της οικογένειας ρολογιών Da Vinci στις ειδικά διαμορφωμένες βιτρίνες που κοσμούσαν τον χώρο του Ναυτικού Ομίλου Ελλάδας. Το 2017 είναι αφιερωμένο στην οικογένεια Da Vinci της IWC και η νέα συλλογή αποτελεί αναμφισβήτητα μια μοντέρνα εκδοχή του θρυλικού σχεδιασμού των ρολογιών Da Vinci της δεκαετίας του 1980, διατηρώντας την κλασική στρογγυλή κάσα. aarw3

Νίκος Βερνίκος και Έλενα Δεδούση, IWC Marketing Manager Greece & Cyprus

Μετά τα εμβληματικά Portofino Midsize, που απευθύνονταν σε γυναικείο κοινό, η IWC Schaffhausen, συνεχίζει προς αυτή την κατεύθυνση και η νέα σειρά Da Vinci 2017, περιλαμβάνει πολλά χαρακτηριστικά που σχεδιάστηκαν στοχεύοντας αμιγώς στο γυναικείο κοινό, όπως οι μικρότερης διαμέτρου κάσες, οι κινούμενες προεξοχές για τα λουράκια, η στολισμένη με διαμάντια στεφάνη και τα δερμάτινα λουράκια του Οίκου Santoni σε διάφορα χρώματα.

Τα πιο Δημοφιλη > Style

Η Omega διευρύνει τη συλλογή Speedmaster 38 mm

Μοντέλα τόσο σε χρυσό όσο και σε ατσάλι, καθένα με μια αστραφτερή στεφάνη στολισμένη με...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεπορταζ

Sea Trials by Skipper ONDECK: Italia 11…

Εγκαινιάζουμε τη νέα στήλη αποκλειστικών δοκιμών του Skipper ONDECK, με...

Ρεπορτάζ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Σε ισχύ το πλαίσιο απόλυτης προστασίας γ…

Υπεγράφη η ΚΥΑ με την οποία προσδιορίζονται οι περιοχές προστασίας...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Design

Firefly in the sky: Ο Matteo Thun δημιου…

Το φωτιστικό εξωτερικού χώρου Firefly in the sky αποτελεί μια...

Design